Închide meniul
EXCLUSIV

Helmut Duckadam a dezvăluit numele jucătorului preferat de la FCSB: „Cel mai bun om! Pune suflet!” + Ce spune despre derby-ul cu CFR Cluj

Cosmin Olteanu Publicat: 5 aprilie 2023, 14:05

Reclamă
Helmut Duckadam a dezvăluit numele jucătorului preferat de la FCSB: Cel mai bun om! Pune suflet!” + Ce spune despre derby-ul cu CFR Cluj

Helmut Duckadam a dezvăluit numele jucătorului preferat de la FCSB

Jucătorii FCSB-ului / Hepta

Helmut Duckadam a dezvăluit numele jucătorului preferat de la FCSB! În plus, fostul mare goalkeeper a vorbit despre derby-ul pe care FCSB îl va disputa, în deplasare, contra campioanei CFR Cluj, duminică, de la ora 21:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Helmut Duckadam susține că jucătorul său preferat, de la FCSB, este Joonas Tamm, fiind impresionat de dăruința cu care evoluează fundașul estonian.

Helmut Duckadam a dezvăluit numele jucătorului preferat de la FCSB

„Eroul de la Sevilla” a mai scos în evidență faptul că mai mulți jucători ai FCSB-ului se află într-o creștere de formă, lucru îmbucurător pentru formația bucureșteană, având în vedere că urmează derby-ul cu CFR Cluj.

„Cel mai bun om l-aș numi pe Tamm. E constant, pune piciorul, pune suflet, chiar îmi place.

Este un meci foarte important (n.r. cel cu CFR Cluj), dar, oricum, în ultima perioadă și-au mai revenit unii jucători, care au trecut printr-o formă mai slabă. Aici mă refer la Coman, la Olaru… Se vede că sunt într-o formă bună. Acum, să vedem cât timp îl vor pierde pe Șut, pentru că Șut e o piesă importantă”, a declarat Helmut Duckadam, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Reclamă

Dan Alexa, predicție sumbră pentru FCSB

Dan Alexa susține că, în opinia sa, CFR Cluj și Farul Constanța sunt marile favorite să ridice trofeul de campioană, la finalul actualului sezon. Acesta spune că FCSB nu va ține pasul, până la finalul campionatului, deși are cei mai talentați jucători din Liga 1.

„(n.r. Pe cine vezi favorită la titlu?) CFR Cluj și Farul. Surprinzător pentru mine Farul. Adică la începutul campionatului nu credeam. CFR Cluj pare că a scăzut puțin, au o turație mai mică decât anii precedenți. Au început să fie învinși de două, trei ori. Ceea ce nu se întâmpla niciodată cu Dan Petrescu.

Ar mai fi FCSB, cu problemele ei de an de an și cred că până la urmă vor claca. Nu vor ține pasul până la final.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali este unul dintre patronii de lungă durată ai fotbalului românesc, a investit foarte mulți bani. Cei mai talentați fotbaliști la Steaua (n.r. FCSB) au fost, dar niciodată nu au ajuns să joace la potențialul lor, decât foarte puțin, la cât pot jucătorii aceia… Și cred că unul din factorii cei mai importanți este că ei simt că antrenorul nu are autoritatea pe care ar trebui să o aibă în vesitar.

Am fost fotbalist. Jucătorul își găsește alibi imediat. Dacă simte că antrenorul nu e antrenor și nu e mână forte, își găsește el un alibi și tot timpul crede că nu are evoluții bune pentru că e schimbat de patron și că antrenorul a greșit. Înțelegi? Își pierde din autoritate și nu vor fi motivați 100%”, a declarat Dan Alexa, pentru prosport.ro.

Marius Lăcătuș, de aceeași părere cu Dan Alexa

Inclusiv Marius Lăcătuș, fostul mare fotbalist al Stelei, o vede pe Farul favorită la titlu.

„Dacă lucrurile decurg așa, probabil vor fi campioni. Farul, din acest moment, dacă nu pierde cu FCSB în duelurile directe și scoate aceleași rezultate în restul meciurilor, este campioană.

Mă îndoiesc că FCSB va câștiga toate meciurile în play-off. Meciurile sunt destul de echilibrate, indiferent că se întâlnesc locurile 1 și 5 sau 2 și 6”, a spus Marius Lăcătuș, pentru digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și