Închide meniul

Gică Hagi a anunțat care va fi cel mai bun jucător al României! ”Dă niște goluri de vorbim singuri. El e numărul 1”

Dan Roșu Publicat: 10 aprilie 2022, 8:31

Reclamă
Gică Hagi a anunțat care va fi cel mai bun jucător al României! ”Dă niște goluri de vorbim singuri. El e numărul 1”

Gică Hagi, în timpul unei emisiuni

Hepta

Gică Hagi a anunțat care este jucătorul viitorului fotbalului românesc. Eduard Radaslavescu a făcut pasul deja la echipa mare. ”Dă niște goluri de vorbim singuri”, susține ”Regele”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Discuția despre Radaslavescu a început după ce Daniel Stanciu nu l-a menționat printre jucătorii pe care România se poate baza în viitor. Intrat în direct la Digi Sport, Hagi a răbufnit.

Gică Hagi: ”Radaslavescu e numărul 1! La loturile naționale dă niște goluri de vorbim singuri”

”Voiam să-i pun o întrebare lui Daniel Stanciu. Îl cunoaște pe Radaslavescu? Așa nu se poate. Îți aduc eu aminte, e 2004, e cel mai bun la lotul lui. Joacă la echipa de club și s-a impus ca titulari. E unul dintre cei mai tineri și cel mai complet mijlocaș. Nu poți să nu amintești de un jucător care în 6 luni s-a impus la echipa de club și care dă goluri la echipa națională. E păcat că nu îl menționezi și pe el. El e numărul 1, ca și vârstă… e numărul 1.

Farul produce jucători și trebuie amintit! E 2004, e titular, a jucat titular cu FCSB, cu Craiova, cu CFR. La loturile naționale dă niște goluri de vorbim singuri! Să nu se spună nimic de el mi se pare ciudat și curios.

Avem cea mai bună academie din România. Suntem pe primul loc la toate categoriile de vârstă. Un a din obligațiile managerului tehnic este să aducă 4 jucători tineri în fiecare an. Obiectivul a fost îndeplinit și cred că Popescu și ceilalți sunt mândri.

Reclamă
Reclamă

Nu mai vreau să lucrez la resuscitare, la urgență. Aș vrea și eu să câștig campionatul. Nu mai vreau să resuscitez fotbaliști, asta le-am transmis jucătorilor. Dau din casă. Vrem să ajungem în primele echipe ale României”, a spus Gică Hagi, la Digi Sport.

Eduard Radaslavescu are 17 ani și e cotat la 350.000 de euro. El a adunat în acest sezon 19 meciuri și a marcat un gol, reușind și un assist.

Ultimele detalii despre starea lui Ianis Hagi

Gică Hagi a oferit noi detalii despre starea lui Ianis Hagi, care a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior. „Regele” a transmis că fiul său se simte tot mai bine, iar acest lucru se datorează faptului că se recuperează la una dintre cele mai bune clinici din lume.

Reclamă

Ianis Hagi ar putea lipsi de pe gazon mai mult decât se preconiza inițial. Dacă mai întăi s-a anunțat că fiul lui Gică Hagi va absenta șase luni de pe gazon, Giovanni van Bronckhorst susține că Ianis ar putea rata și începutul stagiunii viitoare.

„Ianis arată bine, e conștient de situația care s-a întâmplat. De nefericirea care s-a întâmplat. E normal să pierzi din masă când te operezi. Una din calitățile mari ale lui… cea mai mare e că dacă îi spui să facă una, face două. Sunt sigur că își va reveni. Și-a luat o clinică foarte bună, printre cele mai bune din lume.

Îi și mulțumim clubului. Sunt din Olanda, au o experiență foarte mare. El vrea să revină la nivelul care era, ajunsese să fie bine și a avut acel ghinion. Sper să transforme acel ghinion în timp să arate și mai bine”, a transmis Gică Hagi, pentru sursa citată.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 5 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și