Închide meniul

Gică Hagi, ultimele detalii despre starea lui Ianis Hagi: „E la cea mai bună clinică din lume!” + Moment fabulos cu „Regele” la Glasgow: „Îmi spun toți ‘tata lui Ianis’!”

Dragoș Vasile Publicat: 9 aprilie 2022, 23:30 / Actualizat: 10 aprilie 2022, 0:41

Gică Hagi, ultimele detalii despre starea lui Ianis Hagi: „E la cea mai bună clinică din lume! + Moment fabulos cu „Regele la Glasgow: „Îmi spun toți tata lui Ianis!

Gică Hagi este antrenorul Farului Constanţa

Gică Hagi este antrenorul Farului Constanţa / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Gică Hagi, ultimele detalii despre starea lui Ianis Hagi
  • Moment fabulos la Glasgow cu „Regele”

Gică Hagi a oferit noi detalii despre starea lui Ianis Hagi, care a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior. „Regele” a transmis că fiul său se simte tot mai bine, iar acest lucru se datorează faptului că se recuperează la una dintre cele mai bune clinici din lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi ar putea lipsi de pe gazon mai mult decât se preconiza inițial. Dacă mai întăi s-a anunțat că fiul lui Gică Hagi va absenta șase luni de pe gazon, Giovanni van Bronckhorst susține că Ianis ar putea rata și începutul stagiunii viitoare.

Gică Hagi, ultimele detalii despre Ianis Hagi

„Ianis arată bine, e conștient de situația care s-a întâmplat. De nefericirea care s-a întâmplat. E normal să pierzi din masă când te operezi. Una din calitățile mari ale lui… cea mai mare e că dacă îi spui să facă una, face două. Sunt sigur că își va reveni. Și-a luat o clinică foarte bună, printre cele mai bune din lume.

Reclamă

Îi și mulțumim clubului. Sunt din Olanda, au o experiență foarte mare. El vrea să revină la nivelul care era, ajunsese să fie bine și a avut acel ghinion. Sper să transforme acel ghinion în timp să arate și mai bine”, a transmis Gică Hagi, potrivit digisport.ro.

Gică Hagi, savuros: „Lumea îmi amintește că sunt tata lui Ianis!

Gică Hagi a fost invitat la selecționata mondială pentru partida contra legendelor lui Rangers. Gruparea de pe Ibrox a sărbătorit 150 de ani de la înfiinţare şi a pregătit un meci special, între World Rangers şi Rangers Legends.

Reclamă

„Regele” a purtat numărul 10 şi a fost coleg cu legende precum Luis Figo sau Roberto Carlos. După meciul de la Glasgow, Gică Hagi a povestit un episod fabulos.

„Da, am avut și eu presiune. Vrei, nu vrei, e o presiune. Presiunea a fost cum arătam fizic, eram printre cei mai bătrâni din echipă. Am început acum să îmi spună toți tata lui Ianis. De asta am spus că sunt mândru de el. Lumea îmi amintește că sunt tata lui Ianis, nu că el e băiatul meu. Asta e bine, înseamnă că a făcut lucruri bune”, a mai spus „Regele”.

Ianis Hagi nu și-a pierdut magia. Fiul lui Gică Hagi, accidentat, a făcut show în sala de forță

Ianis Hagi s-a accidentat grav și nu va mai juca în actuala stagiune. Până se recuperează, fiul lui Gică Hagi se distrează în sala de forța. Hagi Jr. a demonstrat că încă „îmblânzește” mingea.

Reclamă 4 / 0/3

Sătul să mai stea deoparte, Ianis Hagi a postat un videoclip în care face câteva jonglerii cu balonul în sala de forță. „A trecut multă vreme!”, a scris fiul lui Gică Hagi.

De asemenea, Hagi Jr. i-a asigurat pe fani că nu și-a pierdut calitatea care l-a făcut să se diferențieze chiar și de celebrul său tată. „Încă lovesc mingea cu ambele picioare!”, a mai notat Ianis Hagi.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis
Echipa naţională • 16:26
Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat”
Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite
Liga 1 • 14:40
Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi
"Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?" Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri
Fotbal • 10:08
„Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: "Este impresionant"
Fotbal extern • 28 mart., 18:12
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant”