Închide meniul

Gică Hagi, anunț categoric după victoria dramatică din Farul – CS Mioveni 2-1. Care este obiectivul „Regelui”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 septembrie 2021, 18:40

Gică Hagi, anunț categoric după victoria dramatică din Farul – CS Mioveni 2-1. Care este obiectivul „Regelui

Gică Hagi, despre FRF

Hepta

Gică Hagi, anunț categoric după Farul – CS Mioveni 2-1

„Prima repriză a fost fantastică pentru noi, cu multe ocazii, a fost și căldură mare, dar trebuia să terminăm meciul în prima repriză. A doua repriză nu am mai jucat așa bine și am dat posibilitatea adversarului să vină în careu și să aibă ocazii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La final, sunt 3 puncte norocoase, dar câteodată așa e fotbalul, e inspirație care vine de undeva. Pe mine nu mă interează dacă iau un gol-două, important e să dăm mai multe. Chiar dacă și defensiva ne interesează, Important e să dăm”, a spus Gică Hagi, la finalul meciului Farul – CS Mioveni 2-1.

Farul – CS Mioveni 2-1

Farul a deschis scorul în prima repriză, prin Jefte Betancor, dar nu a mai reușit apoi să se apropie periculos de poarta oaspeților.

Mioveni a profitat de relaxarea constănțenilor și a egalat în minutul 85, prin Bogdan Rusu. Salvatorul Farului a fost Andrei Ciobanu, care a înscris în minutul 90+2.

După 2-1 cu CS Mioveni, Farul a urcat pe podium în Liga 1, la egalitate de puncte cu FCSB, și la 6 puncte în urma liderului CFR Cluj, care are și un meci mai puțin disputate.

Reclamă

De cealaltă parte, CS Mioveni este pe locul al 11-lea în Liga 1, cu 10 puncte.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Farul – CS Mioveni 2-1

Reacția lui Gică Hagi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și