Închide meniul

Gică Hagi l-a lăudat pe Constantin Budescu înaintea meciului direct. „Sunt primul care l-a dorit! Niciodată n-am antrenat o echipă la care să am bani foarte mulți”

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 februarie 2022, 14:50

Reclamă
Gică Hagi l-a lăudat pe Constantin Budescu înaintea meciului direct. „Sunt primul care l-a dorit! Niciodată n-am antrenat o echipă la care să am bani foarte mulți

Constantin Budescu, lăudat de Gică Hagi

Hepta

„Budi” a dezvăluit, de curând, că ar fi vrut să fie antrenat de Hagi. Managerul tehnic al constănțenilor i-a răspuns și a transmis că, dacă și-ar fi permis să îi achite salariul, l-ar fi luat la echipa lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi: „Constantin Budescu e un decar veritabil. Îi urez baftă, dar mai puțin mâine!”

Budescu, dacă nu știți, sunt primul antrenor care l-a dorit de la Ploiești. Când era la Astra. El știe asta. Nu am putut să ajung la el pentru că este un jucător foarte valoros și niciodată n-am antrenat o echipă la care să am bani foarte mulți… să am un buget foarte mare și să iau jucători care au valoare și care au o cotă.

El are statutul lui și îi doresc în continuare să aibă baftă, să joace fotbal pentru că știe să o facă. E un decar veritabil care poate să îți facă diferența. A demonstrat-o când a avut un mediu și un anturaj bun. Îi urez baftă, dar mai puțin mâine. Să fie mai puțin inspirat„, a declarat Gică Hagi la o conferință de presă.

Aflată pe locul 6, Farul o poate egala pe Universitatea Craiova în cazul unei victorii, acasă, cu ilfovenii.

Sperăm să facem un meci bun pentru că întâlnim un adversar care e într-o formă foarte bună de mult timp. Avem nevoie de puncte, sperăm să fim prima echipă care câștigă cu ei. E nevoie de victorie în lupta noastră pentru a intra în play-off. Cred că suntem pregătiți și de acest meci„, a mai precizat tehnicianul Farului.

Reclamă

Constantin Budescu, doar rezervă la FC Voluntari

Ajuns la gruparea ilfoveană după ce și-a reziliat contractul cu FCSB, Budescu nu a fost titularizat în niciun meci de Liviu Ciobotariu.

Sunt bine, sunt aproape de 100% și sper să fie din ce în ce mai bine. Îl întrebați pe Mister de ce nu sunt titular. Sunt decizii tactice, nu le pot discuta eu„, a spus Constantin Budescu, după FC Voluntari – Rapid 0-0.

Mă bucur că Budescu își dorește să joace, este un jucător care are calitate. Cu siguranță îi va veni rândul să joace titular. Când consider că va fi 100% fizic, va fi titular. Se antrenează foarte bine, i-am dat în astea 3-4 jocuri câte 20-30 de minute, ușor ușor va intra în echipă„, a fost răspunsul lui Ciobotariu.

Reclamă 4 / 0/3

Budescu ar putea pleca, la vară, de la FC Voluntari. A anunțat deja că își dorește să semneze cu Petrolul, dacă „lupii” vor obține promovarea în Liga 1.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” Vezi toate știrile
Citește și