Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Gică Hagi, provocat de jucători la antrenament: „Mister, să vedem cine dă mai bine” / „Vai de capul meu!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 iunie 2022, 12:41

Gică Hagi, provocat de jucători la antrenament: „Mister, să vedem cine dă mai bine / „Vai de capul meu!

Gică Hagi a uimit jucătorii de la Steaua

Gică Hagi, în timpul meciului de retragere al lui Adrian Mutu / Profimedia

Pawel Golanski a povestit la AS.ro LIVE cum l-a provocat pe Gică Hagi în timpul unui antrenament, pe vremea când „Regele” era antrenor la Steaua. Hagi i-a dat pe spate pe elevii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Golanski, alături de Dică și Rădoi, l-au provocat pe Gică Hagi să șuteze la poartă. „Regele” a lovit perfect de două ori, cu ambele picioare. Fotbaliștii au realizat imediat că nu aveau nicio șansă să câștige în fața lui Hagi.

Gică Hagi, provocat de jucători la antrenament: „Mister, să vedem cine dă mai bine”

”A fost un antrenament în cantonament. Noi am stat după antrenament și au fost faze fixe. A venit la noi să tragem la poartă și i-am spus ‘Mister, să vedem cine dă mai bine’. Am fost eu, Dică, Mirel, Mister și încă un jucător. Mister a venit cu dreptul și a dat gol, a venit și cu stângul și a dat gol. Și i-am zis ‘Mister, vai de capul meu, mai bine nu ziceam nimic'”, a povestit Pawel Golanski, la AS.ro LIVE.

Gică Hagi a antrenat la Steaua în perioada iulie – septembrie 2007. Pe lângă Dică și Rădoi, roș-albaștrii aveau în componență în acea perioadă jucători precum Petre Marin, Mihai Neșu, Dayro Moreno, sau Dorin Goian.

Pe lângă Steaua, Hagi a antrenat la Bursaspor, Galatasaray, FC Timișoara, Viitorul și a fost și selecționerul României.

Reclamă

Gică Hagi și Pawel Golanski, moment emoționant

Gică Hagi și Pawel Golanski au oferit un moment emoționant. Cei doi s-au întâlnit la Cluj, iar antrenorul care l-a adus pe polonez în România, la Steaua, i-a făcut o surpriză acestuia.

Pawel se afla în timpul unui interviu acordat pentru Antena Sport, iar când l-a văzut pe ”Rege” s-a ridicat și cei doi s-au îmbrățișat, un moment care l-a emoționat pe fostul fundaș dreapta. Între cei doi a urmat un scurt dialog.

Golanski: Îmi pare foarte bine să vorbesc cu tine.

Reclamă 4 / 0/3

Hagi: Era bun, e ușor să selectezi.

Golanski: Când Mister a zis că mă vrea nu am putut să spun că nu vin.

Hagi: Un fundaș ofensiv și defensiv bun. Fotbaliștii mari și oamenii buni se respectă între ei.

Golanski: E foarte adevărat.

În continuarea interviului, Golanski a explicat prin ce emoții a trecut: ”Am pielea de găină. El a fost mare fotbalist, eu am fost jucător. A venit Mister și când l-am văzut și m-am emoționat, uită-te la fața mea. Sunt momente pe care le aștepți și uite ce respect avem unul pentru celălalt”, a spus Golanski.

Gică Hagi, asaltat de fani la meciul de retragere al lui Adrian Mutu

Gică Hagi creat isterie la Cluj, unde s-a aflat pentru meciul de retragere al lui Adrian Mutu. Fanii au luat cu asalt hotelul unde era cazat. „Regele” a dat autografe în stânga şi în dreapta. Chiar şi primarul Emil Boc a venit să îi cea un autograf pe biletul de la meci.

Gică Hagi a fost în centrul atenţiei la meciul de retragere al lui Adrian Mutu, deşi la Cluj s-au mai aflat Fabio Cannavaro, David Trezeguet sau Luca Toni. Hagi a fost copleţşit de fani pentru poze şi autografe.

Reclamă

Pe teren, Hagi a dat o pasă de gol superbă pentru Adrian Mutu. „Regele” a avut și un șut de la distanță, care a fost aproape să se transforme în gol.

 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și