Închide meniul

Gică Hagi și-a făcut praf un jucător după dezastrul din Farul – CFR Cluj: „Se crede Beckenbauer, dar a greșit toate pasele!”

Sebastian Cristian Publicat: 24 ianuarie 2023, 9:39

Gică Hagi și-a făcut praf un jucător după dezastrul din Farul – CFR Cluj: Se crede Beckenbauer, dar a greșit toate pasele!”

Gică Hagi și-a făcut praf un jucător după dezastrul din Farul - CFR Cluj

Gica Hagi / AS.ro

  • Gică Hagi și-a făcut praf un jucător după dezastrul din Farul – CFR Cluj

Gică Hagi și-a făcut praf un jucător după dezastrul din Farul – CFR Cluj. „Regele” i-a reproșat mai multe greșeli lui Dragoș Nedelcu, închizătorul constănțenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a câștigat categoric pe teren celor de la Farul, scor 3-0, și a preluat poziția de lider în Liga 1.

Gică Hagi și-a făcut praf un jucător după dezastrul din Farul – CFR Cluj: „Se crede Beckenbauer, dar a greșit toate pasele!”

„Am văzut doar lucruri individuale. Ai vrut să fii Beckenbauer și să dai numai pase decisive și le-ai greșit pe toate (n.r. Dragoș Nedelcu). Sper să remediem cât mai repede.

Reclamă

Nu există niciun plus la 0-3, totul e de reflectat, de analizat, toți din Constanța să revenim cu picioarele pe pământ. De pierdut, poți să pierzi, dar nici noi nu găsim mai nimic.

Problemele foarte mari au început de când echipa a ajuns pe locul 1. Noi trebuie să găsim răspunsul, aici, în club. În prima repriză, am avut trei pase, un contraatac… Și restul? Nu! Orice înfrângere de acest nivel trebuie să o analizezi la subiect. Pe locul 1 ne-am luat viteză! Să revenim la origini.

Reclamă

Cred cu tărie că ne-am luat viteză prea mare, ne-am dus cam sus, deși n-am câștigat nimic. Suntem nimeni deocamdată, nici măcar în play-off! Le-am atras atenția, echipa știe, nu suntem în play-off”, a declarat Gică Hagi, la finalul meciului cu CFR Cluj.

Dan Petrescu, în culmea fericirii după ce a zdrobit-o pe Farul: „Meciul perfect! Nici în visele cele mai frumoase nu mă gândeam la așa ceva!”

Dan Petrescu, în culmea fericirii după ce a zdrobit-o pe Farul. Antrenorul lui CFR Cluj a analizat victoria din derby și e mulțumit de prestația jucătorilor săi.

Grație acestei victorii, ardelenii au revenit pe primul loc în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

„Pentru mine și pentru echipă a fost meciul perfect. Nu mă gândeam nicii în visele cele mai frumoase că putem câștiga cu 3-0 la Farul. Am stat foarte bine în teren, am făcut presing, a fost exact ce trebuie. Dacă îi lași pe cei de la Farul să joace, nu ai nicio șansă.

Cel mai important a fost primul gol. Acel gol ne-a dat aripi și a fost extraordinar. Golul a venit de la un jucător (n.r. Ermal Krasniqi) care nu mă surprinde, îl știu foarte bine, mi l-am dorit cel mai mult și sper să nu-l vindem repede. E un fotbalist excelent, cuminte, are calități fizice incredibile. Victoria e a întregii echipe însă, merită toți felicitări.

După înfrângerea cu Sibiul de anul trecut eram foarte supărat. Aveam nevoie de o reacție pozitivă azi. Secretul e să muncim..în opinia mea, cel puțin 5 echipe se vor bate la titlu pana în ultima etapă, sunt conștient de acest lucru”, a declarat Dan Petrescu la finalul meciului cu Farul.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid
AntenaPLAY • 27 mart., 17:09
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid: „Un deja-vu!”