Închide meniul

Gicu Grozav, dezamăgit de alegerea lui Gabi Tamaș: „Mă așteptam să vină la o echipă din Liga 1”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 9 ianuarie 2023, 17:39

Gicu Grozav, dezamăgit de alegerea lui Gabi Tamaș: Mă așteptam să vină la o echipă din Liga 1”

Gicu Grozav, dezamăgit de alegerea lui Gabi Tamaș

Gicu Grozav, la un interviu din cantonament

Gicu Grozav, dezamăgit de alegerea lui Gabi Tamaș. Fundașul de 39 de ani va evolua pentru Concordia Chiajna, echipă din Liga 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a plecat de la Petrolul, foarte multă lume se aștepta să-l vadă pe Tamaș jucând tot pe prima scenă a fotbalului românesc.

Gicu Grozav, dezamăgit de alegerea lui Gabi Tamaș: „Mă așteptam să vină la o echipă din Liga 1”

Experimentatul fundaș a ales o însă altă variantă, surprinzându-l pe Gicu Grozav. Aflat în cantonament în Antalya cu Petrolul, mijlocașul a vorbit despre alegerea făcută de bunul său prieten.

E o noutate pentru mine că a semnat Tamaș. Chiar ieri vorbeam cu Budi despre asta. Vedeam ceva despre Brașov sau Voluntari. Mă bucur pentru el. Chiar îmi doream să îl mai văd jucând. Este un fotbalist foarte bun, și, pentru mine, și un caracter ok, îmi e prieten.

Sper să fie sănătos și să aibă multă baftă. Mă așteptam să vină la o echipă din Liga 1. Are o mare valoare, dar este alegerea lui, îi doresc tot ce e mai bun”, a declarat Gicu Grozav

Reclamă

Gabriel Tamaş a semnat cu noua echipă. Transferul momentului în fotbalul românesc

Gabriel Tamaş a semnat cu noua echipă. Conform surselor Antena Sport, Tamaş a semnat în această dimineaţă contractul cu Concordia Chiajna, echipă din Liga 2.

Cei de la Chiajna au anunţat încă de ieri că negociază transferul lui Gabi Tamaş. Fundaşul de 39 de ani era liber de contract după despărţirea cu scandal de Petrolul.

Preşedintele celor de la Concordia Chiajna, Cristi Tănase, a confirmat transferul începutului de an în fotbalul românesc. Tamaş a semnat un contract valabil până în vară.

Reclamă 4 / 0/3

„Ne-am înțeles foarte repede. Noi ne știm de foarte multa vreme, dar una este relația personală și alta cea de la echipă. Dar Gabi a avut pretenții corecte și normale, el vrea să joace fotbal.

Normal că țintim calificarea în play-off, altfel nu-l luam pe Tamaș, dar trebuie să câștigăm trei meciuri din trei. Poate că până acum ne-a lipsit un jucător așa cum este Gabi Tamaș, atât cel de pe teren, cât și cel din vestiar”, a declarat președintele Concordiei Chiajna, Cristi Tănase, pentru digisport.ro.

Concordia Chiajna se află la 3 puncte în spatele zonei play-off-ului din liga a 2-a, cu 3 etape rămase din sezonul regulat. Ilfovenii vor da piept cu Minaur Baia Mare (deplasare), Ripensia Timișoara (acasă) și Metaloglobus (deplasare).

Recomandări
  • Gicu Grozav este dezamăgit de alegerea făcută de Gabi Tamaș
  • Fundașul de 39 de ani a fost prezentat la Concordia Chiajna

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și