Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali a ales noul “bombardier” de la FCSB: “El e atacantul nostru! Va fi titularul echipei!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 ianuarie 2022, 20:17

Gigi Becali a ales noul “bombardier” de la FCSB: “El e atacantul nostru! Va fi titularul echipei!”

Gigi Becali forţează transferul lui David Miculescu la FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ianis Stoica este unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali visează să ia zeci de milioane de euro. Iar pentru asta, patronul FCSB l-a sacrificat și pe Claudiu Keșeru. Becali îl vrea pe Ianis Stoica titular meci de meci, după ce își va reveni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu Ianis Stoica în atac, Becali nu mai vrea alt vârf la echipă. Nici Omrani, atacantul francez pe care l-a dorit în trecut, nu îl mai atrage pe Gigi Becali.

Gigi Becali a anunțat că Ianis Stoica va fi titular în atac la FCSB

Ianis Stoica va fi titularul echipei. Nu e gata pentru derby, dar el e atacantul nostru”, a spus Gigi Becali în exclusivitate la Antena Sport.

“A fost pe antibiotice săptămâna aceasta!” Ianis Stoica, problleme înainte de Dinamo – FCSB

Toni Petrea a vorbit despre problemele de lot pe care le are înainte de Dinamo – FCSB. Pe lângă Adrian Șut și Ovidiu Popescu, care sunt suspendați, Toni Petrea nu știe dacă se poate baza și pe una dintre “perlele” sale, Ianis Stoica.

Toni Petrea nu știe dacă va putea conta pe Ianis Stoica, în derby-ul cu Dinamo. Perla de la FCSB a stat toată săptămâna cu medicamentele lângă el.

Reclamă

Avem ceva probleme cu suspendaţi, e vorba de Şut şi Ovidiu Popescu. Plus, vom vedea situaţia lui Ianis Stoica, care a avut o problemă medicală, a fost pe antibiotice săptămâna asta şi să vedem dacă vom putea să îl luăm în lot”, a spus Toni Petrea în conferința de presă susținută înainte de Dinamo – FCSB.

Citește și:

Gigi Becali, anunț înainte de Dinamo – FCSB

Latifundiarul din Pipera anunță că fotbalul a ajuns să reprezinte o simplă afacere pentru el. Singurul său plan e să facă profit la finalul fiecărui sezon. Nici măcare confruntările cu Dinamo și Rapid nu îl mai atrag.

Nu îmi e dor de nimic, nu ma interesează. E o afacere, nu mă interesează pe mine de derby. Eu nu mai am de asta cu derby, cu ambiții, că e Dinamo și Rapid. Pentru mine fotbalul e o afacere și gata, mă gândesc cum să o gestionez să nu pierd bani… să câștig bani. Nu mă interesează altceva!„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB nu a mai pierdut, în Liga 1, din luna august. Ceda atunci, în Gruia, cu CFR Cluj. Chiar și așa, jucătorii lui Dan Petrescu au un avans de 10 puncte. Etapa trecută, ardelenii au ratat la limită victoria în meciul direct. Iulian Cristea a înscris golul de 3-3 în minutul 90+3.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și