Închide meniul

Gigi Becali a anunţat care este ultima ofertă pentru David Miculescu: „Mai mult nu dau! Le dau şi 10% dintr-un viitor transfer”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 februarie 2022, 12:56 / Actualizat: 3 februarie 2022, 16:15

Gigi Becali a anunţat care este ultima ofertă pentru David Miculescu: „Mai mult nu dau! Le dau şi 10% dintr-un viitor transfer

Gigi Becali, patronul lui FCSB

Hepta

Gigi Becali nu vrea să dea mai mult de jumătate de milion de euro pentru transferul lui David Miculescu. Becali a anunțat în nenumărate rânduri că este interesat de jucătorul celor de la UTA, David Miculescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 20 de ani, Miculescu a marcat șase goluri, în acest sezon, în 22 de partide disputate în Liga 1. El este cotat de transfermarkt.com la 700.000 de euro.

Gigi Becali a anunţat care este ultima ofertă pentru David Miculescu

Mai mult de 500.000 nu am dat și nu dau. Ei negociază singuri. Am vorbit acum un an, de atunci nu am mai discutat nimic. E publicitatea lor, bravo lor, dar mai mult de 500 de mii nu dau. Le dau și 10% dintr-un viitor transfer”, a spus Gigi Becali la ProX.

Conducerea celor de la UTA nici nu vrea sa audă de suma oferită de Becali. Vrea dublu pe „perla” lor.

Citește și:

Gigi Becali l-a transferat pe Malcom Edjouma de la Botoşani

FCSB a făcut primul transfer al iernii. Gigi Becali l-a adus pe Malcom Edjouma, de la FC Botoșani. Patronul roș-albaștrilor a fost ”fermecat” de mijlocașul defensiv de 25 de ani.

Reclamă

Malcom Edjouma este noul jucător al FCSB. Gigi Becali le-a plătit celor de la FC Botoșani 330.000 de euro pentru mijlocașul defensiv. Acesta va semna un contract pentru următorii 4 ani, iar patronul roș-albaștrilor îi garantează postul de titular.

”Da, l-am luat. Îl mai las două meciuri și vine. A semnat pe 4 ani, iar Botoșani a primit 330.000 de euro. Am băgat-o la vrăjeală cu Miculescu ca să nu aflați voi de Edjouma.

Nu cred că mai aducem pe cineva. Eu visam de mult timp un jucător închizător care să urce cu mingea la picioare, să dea goluri. Eu nu mai dau bani pe jucători, dar el e ieșit din comun el. Nu o să mai fie Șut titular”a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

În vârstă de 25 de ani, Edjouma a bifat 21 de apariții pentru moldoveni în actualul sezon, în toate competițiile. Acesta a marcat 4 goluri și trei pase decisive. Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, cota sa de piață este de 500.000 de euro.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și