Închide meniul

Gigi Becali, aproape de o lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor. Jucătorul care poate veni gratis la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 noiembrie 2021, 17:50

Gigi Becali, aproape de o lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor. Jucătorul care poate veni gratis la FCSB

Gigi Becali, patronul lui FCSB

Hepta

Jucătorul de 24 de ani a depus memoriu pentru încetarea raporturilor contractuale cu Gaz Metan Mediaş, cu pretenţii financiare. Asta după ce nu a primit salariile pe ultimele trei luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul termen de judecare a cererii lui Ronaldo Deaconu va avea loc pe 24 noiembrie, iar, cel mai probabil, el va deveni liber de contract la începutul lui 2022. Atunci, ar putea semna cu orice club, în pole position fiind FCSB.

Ronaldo Deaconu, în radarul celor de la FCSB

Gigi Becali admitea, cu o lună în urmă, că transferul lui Ronaldo Deaconu la FCSB depindea doar de dorinţa lui Edi Iordănescu. Antrenorul a plecat de la echipă şi râmâne de văzut ce decizie va lua finanţatorul roş-albaştrilor.

„Nici nu-l cunosc, nici nu-l știu. Știu că e tatăl lui la SRI nu știu ce, ofițer. Acum, în iarnă, am vorbit cu oamenii să-l studieze, cică e foarte bun. Eu nu-l știu. Dacă o să-l vrea Edi, întrebați-l pe el, eu nu știu.

Trebuie să-l vrea antrenorul. Când iau un jucător, iau ceva de excepție, care-mi place mie. Avem jucători, mulți jucători tineri. O să mă interesez, o să-l urmărească oamenii acum, în iarnă”, a declarat Gigi Becali, la Pro X.

Reclamă

Deaconu, produsul academiei lui Gică Hagi

Ronaldo Deaconu este un produs al celebrei academii a lui Gheorghe Hagi. El a plecat apoi în Olanda, fiind foarte tânăr, unde s-a plimbat pe la Feyenoord și Twente. Revenit în România, Deaconu a dezvăluit că și-a angajat propriul staff care să se îngrijească de pregătirea lui individuală.

„Am și eu un mic staff. Îmi place să-mi găsesc câțiva portari, câțiva jucători și antrenori care să mă ajute. Îi plătesc eu, pe jucători îi mai cinstesc, le mai dau câte o pereche de ghete”, a spus Ronaldo Deaconu.

Gigi Becali, refuzat de Ronaldo de România

Aproape de finalul sezonului trecut, forma lui „Ronaldo de România” i-a atras atenţia lui Gigi Becali, dar jucătorul nu a vrut atunci să audă de FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu aş vrea să mă duc, nu cred că este momentul să mă duc acolo. Domnul Becali este un om extraordinar pentru fotbalul din România, care a facut multe, a salvat multe echipe, însa nu ştiu… poate, pentru cariera mea, e important să fac alt pas.

Îmi doresc să merg undeva unde dezvoltarea mea fotbalistică să fie pe primul loc şi unde să am şanse să prind naţionala. Nu aş vrea să mă duc, nu cred că este momentul să mă duc acolo”, a declarat Ronaldo Deaconu, la momentul respectiv, în exclusivitate pentru AS.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și