Închide meniul

Gigi Becali a dezvăluit de ce nu a negociat niciodată cu Ladislau Boloni! „Ca antrenor e valoros, ca om nu știu”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 ianuarie 2022, 13:28 / Actualizat: 8 aprilie 2023, 19:27

Gigi Becali a dezvăluit de ce nu a negociat niciodată cu Ladislau Boloni! „Ca antrenor e valoros, ca om nu știu

Gigi Becali a dezvăluit de ce nu a negociat niciodată cu Loţi Boloni!

Hepta

Gigi Becali a dezvăluit care este motivul pentru care nu a negociat niciodată cu Ladislau Boloni o posibilă colaborare la FCSB. Boloni e favoritul Federaţiei Române de Fotbal pentru postul de selecţioner.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a dezvăluit de ce nu a negociat niciodată cu Ladislau Boloni!

„Niciodată nu l-am ofertat pe Boloni. Părerea mea este că e un antrenor bun, are valoare, dar nu l-am ofertat pentru că nu am avut nicio prietenie cu dânsul.

A avut mereu ceva cu mine fără niciun fel de motiv, nu știu. Ca antrenor e valoros, ca om nu știu. Ce mă interesează pe mine ce face Boloni? Am văzut că vorbești cu ursul și nu te bagă în seamă. Stau să mă lupt cu morile de vânt? Să facă ce vor și la FRF”, a spus Becali, citat de sport.ro.

Pe de altă parte, Ladislau Boloni e aproape de postul de selecţioner. Conform surselor Antena Sport, cele două părţi s-au înţeles în privinţa salariului. Boloni ar urma să aibă un salariu de 30 de mii de euro pe lună. Singurele neconcordanţe sunt legate de durata contractului şi de numele colaboratorilor.

FRF i-a propus lui Boloni un contract valabil pe 2 ani, ce are ca obiectiv calificarea echipei naţionale la EURO 2024. În schimb, Ladislau Boloni îşi doreşte un contract pe 4 ani, timp în care să reconstruiască naţionala României.

Reclamă

Ladislau Boloni s-a întâlnit de 3 ori până acum cu Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă. Prima rundă de negocieri s-a derulat la Nisa, acolo unde antrenorul român a fost vizitat de şefii FRF.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
Vezi toate știrile
Citește și