Închide meniul

Gigi Becali a ieşit din nou la atac: "Burleanu face ce vrea, arbitrii nu dau cartonaşe!" Nici Edi Iordănescu nu a scăpat: "Le-a zis să joace mai dur"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 aprilie 2021, 18:42

Gigi Becali a ieşit din nou la atac: "Burleanu face ce vrea, arbitrii nu dau cartonaşe!" Nici Edi Iordănescu nu a scăpat: "Le-a zis să joace mai dur"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali a ieşit din nou la atac la adresa arbitrajului

Gigi Becali este nervos din cale afară pe "centralii" din fotbalul românesc. Patronul FCSB a fost cu ochii pe CFR – Academica Clinceni 3-0, iar arbitrajul i-a lăsat un gust amar. Edi Iordănescu, a fost şi el luat în colimator de latifundiarul din Pipera. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Întrebaţi-i pe arbitri ce ar trebui să facem. Intră cu genunchiul în spate, ne calcă pe glezne, avem 2-3 penalty-uri în fiecare meci. Să-i întrebaţi pe ei ce să facem. Dacă le-ar fi dat roşu ălora se potoleau. Aşa se laudă în vestiar că ne-au lovit jucătorii.

Gigi Becali: "Aţi văzut în Europa atâta duritate ca la noi?"

Probabil că le-a zis Edi să joace mai dur, nu şiu, dar nu cred că fac ei de capul lor. Dar aţi văzut în Europa atâta duritate ca la noi? Burleanu face ce vrea la FRF, văd că arbitrii noştri nu dau cartonaşe roşii şi asta e. L-aţi văzut pe jucătorul ăla de Clinceni, cum îl cheamă, portarul (n.r. – Vîlceanu) cu capul spart. Dă-i roşu şi gata. Nu poţi să schimbi culoarea cartonaşului când vezi sânge? Doar la noi se întâmplă asta", a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

EXCLUSIV | Gigi Becali, avertisment pentru Edi Iordănescu! "Să nu se mai laude. Dracii încurcă mintea arbitrilor!"

Gigi Becali şi Edi Iordănescu au început "războiul" pentru titlul din Liga 1. Antrenorul lui CFR Cluj i-a propus patronului de la FCSB să nu mai critice arbitrajele în play-off, dar a fost imediat contrat.

Reclamă

"Îi transmit lui Edi să nu se mai laude că a recuperat el, aveam șase puncte avans și acum mai avem unul în plus, plus încă 11 puncte pe care arbitrii i le-au dat lui.

El trebuie să le propună antrenorilor lui, nu nouă, la patronii de club. El să propună la subalternii lor. Eu nu sunt de acord cu propunerea asta. Când dracii încurcă mintea arbitrilor… eu cum să zic, că le-a fost luminată", a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și