Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali a pus 700.000 de euro pe masă pentru 9% din drepturile federative ale lui Olimpiu Moruţan! Răspunsul lui Iftime a venit imediat

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 august 2021, 12:30

Gigi Becali a pus 700.000 de euro pe masă pentru 9% din drepturile federative ale lui Olimpiu Moruţan! Răspunsul lui Iftime a venit imediat

Cum a fost surprinsă Teodora Becali într-un club de fiţe, în timp ce Gigi Becali vrea să se călugărească

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Becali aştepta de la Galatasaray o ofertă oficială de 10 milioane de euro. Dacă afacerea s-ar fi concretizat, partea Botoşaniului ar fi fost 900.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, dacă moldovenii ar fi acceptat varianta lui Gigi Becali, iar Moruţan ar fi ajuns la Galata, finanţatorul roş-albaştrilor ar fi ieşit pe plus cu 200.000 de euro. Iftime nu a fost însă de acord.

Gigi Becali nu mai speră la transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray

Între timp, evoluţiile slabe ale lui Moruţan l-au făcut pe Becali să nu mai spere la cele 10 milioane de euro ale turcilor. Becali spune că nici el nu ar da, în acest moment, 10 milioane de euro pe mijlocaşul său.

Nici eu dacă aş fi în locul lor nu aş da. După ce am văzut în ultimele 3 meciuri cu Moruţan, nu aş da. Eu dacă aş fi în locul lor, nu aş da. Eu vorbeam de Moruţan ăla de anul trecut, când ceream 15 milioane de euro. Au dreptate oamenii aici. La ora asta nu merită nici 3 milioane de euro. Dar eu nu îl dau nici pe 8 milioane acum. Nu am nevoie să îl vând pe Moruţan, va fi bombă în curând”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Latifundiarul din Pipera a cerut iniţial 20 de milioane de euro pentru a renunţa la Moruţan. În cele din urmă şi-a redus la jumătate pretenţiile financiare. Potrivit Transfermarkt, mijlocaşul de 22 de ani are o cotă de piaţă de 2.8 milioane de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
Vezi toate știrile
Citește și