Închide meniul

Gigi Becali a rupt tăcerea! Ce se va întâmpla cu cei 3 jucători ucraineni pe care vrea să-i transfere la FCSB: “E în interesul lor! Nu am nevoie de bani!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 martie 2022, 12:45

Gigi Becali a rupt tăcerea! Ce se va întâmpla cu cei 3 jucători ucraineni pe care vrea să-i transfere la FCSB: “E în interesul lor! Nu am nevoie de bani!”

Gigi Becali a lămurit situația celor 3 jucători ucraineni pe care vrea să-i transfere la FCSB

Hepta

Gigi Becali a lămurit situația celor 3 jucători ucraineni pe care vrea să-i transfere la FCSB

Sergiy Sydorchuk (Dinamo Kiev), Taras Stepanenko (Șahtior Donețk) şi Sergiy Kryvtsov (Șahtior Donețk) sunt cei 3 jucători ucraineni pe care Gigi Becali i-a primit la baza FCSB-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera își dorește să-i transfere la FCSB pe cei 3 jucători, ținând cont că fotbalul din Ucraina a fost oprit din cauza războiului. Sergiy Sydorchuk, căpitanul lui Dinamo Kiev, a spus că “nu-mi stă gândul acum la fotbal”, iar Gigi Becali a oferit mai multe explicații.

“Ei vor să se antreneze. Dacă ai poftă să joci și vrei să joci, e în interesul tău. Dacă vrei să joci, joci. Dacă nu. nu. Nu e condiționată. Nu e o chestiune de interes. Ca dovadă, el nu vrea să joace acum, în situația în care se află (n.r. – în contextul războiului). Sergiy Sydorchuk e căpitan de echipă și a venit să vadă condițiile. Cum e mai bine pentru ei? Să joace sau doar să se antreneze? E interesul lor, nu al nostru.

Gigi Becali a dezvăluit planurile celor 3 jucători ucraineni ajunși la baza FCSB-ului

Ăsta e fotbalist care joacă la orice echipă (n.r. – despre Sergiy Sydorchuk). Omul e fotbalist de mare clasă. Ne-ar ajuta, dar asta e. Vedem. El a spus că deocamdată nu joacă, în situația în care este. El mă interesa cel mai mult (n.r. – dintre cei 3 jucători ucraineni). Sunt 38 de persoane (n.r. – jucători ucraineni, refugiați) și vor sta aici (n.r. – la baza FCSB-ului). Le-am arătat condițiile, le-au plăcut.

Cei 3 se vor antrena separat pentru echipa națională a Ucrainei. Ideea a fost de a ajuta. Se vor pregăti alături de echipa FCSB-ului sau separat, cum vor ei. Nu am nevoie de bani, nu le-am cerut nimic, ca să nu se interpreteze. Dacă dă Domnul, iau campionatul și așa.”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Reclamă

Sydorchuk, căpitanul lui Dinamo Kiev, nu va juca la FCSB: “Nu-mi stă gândul acum la fotbal!”

”Țara mea e în război și mie nu-mi mai stă acum gândul la fotbal. Da, sunt ok pentru că mă găzduiește România, apreciez foarte mult condițiile pe care le avem aici, dar nu-mi arde acum să joc fotbal.

Atrocitățile din Ucraina nu-mi dau pace. Nu pot eu acum să joc un meci de fotbal, când știu că ai mei compatrioți suferă la fiecare minut.

Sunt ucrainean, inima mea bate pentru țara mea. Nu pot eu să intru pe teren și să dau totul, știind că la mine în patrie este război.

Reclamă 4 / 0/3

Nu se pune problema să joc la Steaua (n.r. -FCSB), dar nici la o altă echipă. Vreau doar să mă antrenez pentru a fi în formă pentru echipa națională. Avem un meci important în iunie cu Scoția, în care vom lupta pentru calificarea la Cupa Mondială”, a spus Sydorchuk, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și