Închide meniul

Sergiy Sydorchuk nu va semna cu FCSB, așa cum anunțase Gigi Becali: “Nu-mi stă gândul acum la fotbal!”. Căpitanul lui Dinamo Kiev a rupt tăcerea

Cosmin Cioboată Publicat: 23 martie 2022, 11:34 / Actualizat: 23 martie 2022, 12:41

Sergiy Sydorchuk nu va semna cu FCSB, așa cum anunțase Gigi Becali: “Nu-mi stă gândul acum la fotbal!”. Căpitanul lui Dinamo Kiev a rupt tăcerea

Sergiy Sydorchuk nu va semna cu FCSB, așa cum anunțase Gigi Becali

Profimedia

  • Sergiy Sydorchuk nu va semna cu FCSB, așa cum anunțase Gigi Becali
  • Declarația căpitanului lui Dinamo Kiev: „Nu-mi stă gândul la fotbal!”

Sergiy Sydorchuk nu va semna cu FCSB, așa cum anunțase Gigi Becali!

Sergiy Sydorchuk nu va semna, în cele din urmă, cu FCSB. Internaționalul ucrainean, căpitan la Dinamo Kiev, se antrenează în prezent la baza clubului lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuși, Sydorchuk a asigurat că nu se pune problema unui transfer la formația “roș-albastră”, așa cum anunțase inițial latifundiarul din Pipera.

Sergiy Sydorchuk (Dinamo Kiev), Taras Stepanenko (Șahtior Donețk) şi Sergiy Kryvtsov (Șahtior Donețk) sunt cei trei jucători ucraineni pe care Gigi Becali a spus că vrea să-i aducă la FCSB, pe fondul războiului care i-a alungat din țara lor.

Reclamă

Sydorchuk, căpitanul lui Dinamo Kiev, nu va juca la FCSB: “Nu-mi stă gândul acum la fotbal!”

”Țara mea e în război și mie nu-mi mai stă acum gândul la fotbal. Da, sunt ok pentru că mă găzduiește România, apreciez foarte mult condițiile pe care le avem aici, dar nu-mi arde acum să joc fotbal.

Atrocitățile din Ucraina nu-mi dau pace. Nu pot eu acum să joc un meci de fotbal, când știu că ai mei compatrioți suferă la fiecare minut.

Reclamă

Sunt ucrainean, inima mea bate pentru țara mea. Nu pot eu să intru pe teren și să dau totul, știind că la mine în patrie este război.

Nu se pune problema să joc la Steaua (n.r. -FCSB), dar nici la o altă echipă. Vreau doar să mă antrenez pentru a fi în formă pentru echipa națională. Avem un meci important în iunie cu Scoția, în care vom lupta pentru calificarea la Cupa Mondială”, a spus Sydorchuk, pentru digisport.ro.

Și Taras Stepanenko neagă transferul la FCSB, anunțat de Gigi Becali: “Nici măcar nu m-au întrebat!”

La scurt timp după declarația patronului FCSB, și Taras Stepanenko a dezmințit informațiile, explicând că nici măcar nu a fost întrebat despre un posibil transfer la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Am aflat că mi s-a găsit deja echipă. Mulțumesc! Nici măcar nu m-au întrebat. PS: Da, este fals.”, a scris Taras Stepanenko, pe contul de Instagram.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”