Închide meniul

Gigi Becali, anunțul momentului la FCSB! Trei reveniri importante pentru Edi Iordănescu, după apariția focarului de Covid-19

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 octombrie 2021, 10:39

Gigi Becali, anunțul momentului la FCSB! Trei reveniri importante pentru Edi Iordănescu, după apariția focarului de Covid-19

Pe cine vrea Gigi Becali selecționer la echipa națională

Hepta

FCSB a jucat contra Mioveniului cu doar doi jucători pe banca de rezerve. 14 absenți au avut roș-albaștrii, din cauza accidentărilor și a focarului de Covid-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, anunțul momentului la FCSB

Sunt însă și vești bune pentru cei de la FCSB. Patronul roș-albaștrilor a anunțat revenirile lui Constantin Budescu, Adrian Șut și Octavian Popescu.

„Noi oricum îi avem pe Budescu și Șut, care vor reveni. Chiar dacă ar fi încă unul infectat, mai avem încă doi, trei în plus, inclusiv Tavi Popescu. Noi vrem să jucăm meciul, dar să vedem ce mai apare.

Au făcut azi test, iar rezultatul trebuia să vină seara. Dacă spuneți voi că e unul infectat, mai avem alți doi de rezervă. Dacă se amână, asta e. Dacă se amână, voi avea toți jucătorii peste două săptămâni, atunci când se joacă, și nu vom mai avea nicio treabă”, a spus Gigi Becali, potrivit gsp.ro.

Constantin Budescu și Adrian Șut, deși n-au fost testați pozitiv cu Covid-19, au prezentat simptome specifice bolii și au fost plasați preventiv în izolare. De cealaltă parte, Octavian Popescu se accidentase în meciul cu FC U Craiova din urmă cu trei etape, disputat pe 18 septembrie.

Reclamă

FCSB – Farul, aproape de a fi amânat

FCSB a avut doar 13 jucători valizi la partida cu Mioveni, câștigată cu 3-0. Mihai Stoica anunța imediat după meci că jucătorii vor face duminică dimineață un nou test pentru coronavirus, pentru a se ști dacă partida cu Farul se poate juca.

Conform celor de la fanatik.ro, în urma testării de duminică dimineață ar mai fi apărut un nou caz. În acest context, sursa citată că FCSB ar urma să solicite amânarea partidei cu Farul.

O decizie finală se va lua, cel mai probabil, luni. Florin Tănase, căpitanul roș-albaștrilor, se așteaptă la cel mai pesimist scenariu.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu nu cred că va urma meciul cu Farul. Suntem prea puţini. Nu am emoţii. Am mai trecut prin asta”, a spus Florin Tănase, după FCSB – CS Mioveni 3-0.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și