Închide meniul

Gigi Becali, pregătit să facă transferul iernii în fotbalul românesc. Singura condiţie pusă de patronul de la FCSB. „Cică e foarte bun”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 octombrie 2021, 13:16

Gigi Becali, pregătit să facă transferul iernii în fotbalul românesc. Singura condiţie pusă de patronul de la FCSB. „Cică e foarte bun

Gigi Becali, făcut praf de Ionel Ganea

Gigi Becali este finanțatorul FCSB / Hepta

„Nici nu-l cunosc, nici nu-l știu. Știu că e tatăl lui la SRI nu știu ce, ofițer. Acum, în iarnă, am vorbit cu oamenii să-l studieze, cică e foarte bun. Eu nu-l știu. Dacă o să-l vrea Edi, întrebați-l pe el, eu nu știu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trebuie să-l vrea antrenorul. Când iau un jucător, iau ceva de excepție, care-mi place mie. Avem jucători, mulți jucători tineri. O să mă interesez, o să-l urmărească oamenii acum, în iarnă”, a declarat Gigi Becali, la Pro X.

Ronaldo Deaconu a „ucis-o” pe Dinamo

Jucătorul de 24 de ani al lui Gaz Metan Mediaş a avut parte de două minute de graţie, în care a reuşit o dublă uimitoare. În meciul cu Dinamo, el a înscris cu două execuţii de la 30 de metri.

„Eu lucrez să-mi perfecționez biomecanica de 20 de ani. Nu am calitățile unor jucători de culoare, mă refer la viteză. Ca să ies în evidență m-am focusat pe tehnică și execuții.

La toate antrenamentele, tata îmi zice că am alte calități. Gheorghe Hagi a fost modelul meu de mic. Am avut noroc să fiu antrenat de domnul Hagi la Viitorul. Și atunci lovea mingea incredibil, ca jucător nu mai zic”, a spus Ronaldo Deaconu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Ronaldo Deaconu este un produs al celebrei academii a lui Gheorghe Hagi. El a plecat apoi în Olanda, fiind foarte tânăr, unde s-a plimbat pe la Feyenoord și Twente. Revenit în România, Deaconu a dezvăluit că și-a angajat propriul staff care să se îngrijească de pregătirea lui individuală.

„Am și eu un mic staff. Îmi place să-mi găsesc câțiva portari, câțiva jucători și antrenori care să mă ajute. Îi plătesc eu, pe jucători îi mai cinstesc, le mai dau câte o pereche de ghete”, a mai spus Ronaldo Deaconu.

Gigi Becali, refuzat de Ronaldo de România

Aproape de finalul sezonului trecut, forma lui „Ronaldo de România” i-a atras atenţia lui Gigi Becali, dar jucătorul nu a vrut atunci să audă de FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu aş vrea să mă duc, nu cred că este momentul să mă duc acolo. Domnul Becali este un om extraordinar pentru fotbalul din România, care a facut multe, a salvat multe echipe, însa nu ştiu… poate, pentru cariera mea, e important să fac alt pas.

Îmi doresc să merg undeva unde dezvoltarea mea fotbalistică să fie pe primul loc şi unde să am şanse să prind naţionala. Nu aş vrea să mă duc, nu cred că este momentul să mă duc acolo„, a declarat Ronaldo Deaconu în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări
  • Ronaldo Deaconu poate ajunge la FCSB
  • Deaconu este cotat la un milion de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și