Închide meniul

Gigi Becali, decizie radicală! Va stopa investiţiile la FCSB dacă nu câştigă titlul: „Eu nu dau banii degeaba”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 20 decembrie 2021, 12:44

Gigi Becali, decizie radicală! Va stopa investiţiile la FCSB dacă nu câştigă titlul: „Eu nu dau banii degeaba

Gigi Becali, dezvăluiri savuroase despre relaţia cu Valeriu Iftime

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Sepsi – FCSB s-a terminat 0-0 şi vicecampioana s-a îndepărtat şi mai mult de titlu. CFR Cluj a bătut-o pe FC Argeş cu 1-0 şi are un avans de 10 puncte faţă de locul secund după 21 de etape disputate din sezonul regulat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, decizie radicală

Chiar şi aşa, Gigi Becali nu renunţă la campionat. Spune că mai are trei meciuri cu cei de la CFR Cluj şi că dacă le câştigă pe toate 3 FCSB poate deveni campioană. Are însă şi un plan de rezervă care îi sperie însă pe fotbaliştii antrenaţi de Toni Petrea.

Latifundiarul din Pipera nu vrea să mai audă de fotbal dacă nu va câştiga titlul nici în acest sezon. FCSB nu s-a mai impus în Liga 1 din 2015, atunci când era antrenată de către Costel Gâlcă. Gigi Becali spune că va stopa complet investiţiile dacă nu reuşeşte să le ia faţa celor de la CFR Cluj nici în acest sezon competiţional.

Citește și:

„Eu, la revedere, bani de la mine din buzunar eu nu mai dau. Vând tot. Tot ce e de vânzare, vând imediat. Tănase, iau banii. Dacă dau 3 milioane, îl iau. Eu ți-am spus sentimentul meu de acum, adică dezamăgit. Dar, dacă ține strategia cu vânzare de jucători, mă ocup. Dar, dacă trebuie să dau bani din buzunar…Un lucru e clar 500%: bani din buzunarul lui Becali pentru ca niște jucători să se joace cu mingea și să o bage în poartă nu veți mai vedea.

Nu sunt idiot, nu sunt masochist, de ce să dau foc la banii mei? Strategia a ținut și ține și acum, pentru că încă mă bat la titlu. Dar nu poți să te bați cu o echipă care are 40 de jucători și salarii mari. CFR are un patron foarte puternic, cu foarte mulți bani. Eu nu-mi permit să arunc atâția bani, eu nu am puterea asta. Bravo lui, că poate.”, a spus Becali, la Pro X.

Reclamă

„Suntem la mâna noastră ca să luăm campionatul. Batem în play-off, suntem campioni. Dacă nu mai am șanse la campionat, nu mai vorbim de bani. Niciun ban nu mai dau. Fiecare face ce vrea cu familia, cu banii lui. Eu nu dau banii degeaba la niște oameni care se plimbă și bagă o minge în poartă. Nu las eu banii mei pe unu care zice că e specialist. Unii au fost specialiști și au distrus echipele”, a mai spus Gigi Becali.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și