Închide meniul

„Şumudică o să zică: Da, domne! Facem echipa împreună!” Gigi Becali, noi detalii despre venirea antrenorului la FCSB: „M-a convins cu asta!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 mai 2021, 12:37

„Şumudică o să zică: Da, domne! Facem echipa împreună! Gigi Becali, noi detalii despre venirea antrenorului la FCSB: „M-a convins cu asta!

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Marius Şumudică comentează relaţia cu Becali!

Gigi Becali a dat noi detalii despre venirea a lui Marius Şumudică la FCSB. Patronul FCSB-ul a spus şi cum va decurge relaţia dintre cei doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunţat, miercuri seară, în exclusivitate pentru AS.ro că s-a înţeles cu Marius Şumudică pentru a prelua FCSB. Mai mult, Becali a confirmat şi informaţia conform căreia Şumudică va semna pe 3 ani cu FCSB.

Gigi Becali, despre colaborarea cu Marius Şumudică: „Fac ce zice el!”

Am negociat salariul, tot. A dat buletinul ca să facem contractul şi să îl semneze. Dacă se suceşte, o să mă sucesc şi eu de aici până acolo. Pe 3 ani va fi contractul. I-am făcut şi un milion de euro clauză. Eu vreau să îl vând pe el, aşa cum am luat şi pe Reghe. Nu mai sun la echipă! Eu fac ce zice el! Cum vrea el, aşa facem! Şumudică o să vă zică: Da, domne, facem echipa împreună. Dacă omul vine, înseamnă că ne înţelegem bine. M-a convins ce a făcut el prin străinătate„, a mai spus Gigi Becali.

Marius Şumudică, relaţie de prietenie cu Gigi Becali

Marius Şumudică este unul dintre puţinii oameni din fotbal care are o relaţie bună cu Gigi Becali. De altfel, şi patronul FCSB avea o părere bună despre antrenor. Acum, Marius Şumudică, antrenor la FCSB – e visul devenit realitate al lui Gigi Becali.

La finalul anului trecut, Marius Şumudică l-a lăudat pe prietenul Gigi Becali, pe care îl consideră cel mai bun la negocieri.

Reclamă

„Gigi (n.r. Becali) ştie să negocieze. Este unul dintre cei mai buni negociatori şi a câştigat. A luat cele mai bune preţuri!”, spunea Şumudică.

Gigi Becali, contract spectaculos pentru Marius Şumudică

Patronul FCSB a spus ce bonusuri va avea antrenorul dacă va duce echipa în Champions League. Şumudică va semna un contract valabil pe 3 ani cu FCSB. Tehnicianul va câştiga jumătate de milion de euro dacă duce echipa în grupele UEFA Champions League. „Şumi” are bani mulţi promişi şi pentru alte obiective atinse.

„Nu știu dacă s-a răzgândit, am bătut palma. I-a dat buletinul lui Argăseală să facă contractul. Acum o oră a mai discutat cu Vali la telefon termenii contractului. Dacă nu vrea, nu mă supăr pe el, asta e. Nu e o moarte de om. Am stabilit, dar nu cred că poate să refuze contractul. I-am propus un contract bun. Ia 500.000 de euro pe grupe de Champions și 100.000 în Europa League.. Dacă intră în Conference League ia 25.000 de euro„, a spus Gigi Becali la Digisport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și