Închide meniul

Gigi Becali îi mai dă o șansă lui Zdenek Ondrasek: „Tată, m-am gândit mai bine!” Câte meciuri mai are la dispoziție să impresioneze la FCSB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 iulie 2021, 20:35

Gigi Becali îi mai dă o șansă lui Zdenek Ondrasek: „Tată, m-am gândit mai bine! Câte meciuri mai are la dispoziție să impresioneze la FCSB

Gigi Becali s-a răzgândit cu Ondrasek

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Gigi Becali s-a răzgândit cu Ondrasek. Latifundiarul din Pipera îi va mai acorda acestuia încă două sau trei meciuri. Dacă „Cobra” nu-și impresionează patronul în aceste partide, Becali îi va rezilia contractul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali s-a răzgândit cu Ondrasek

De altfel, după experiența „Ante Vukusic”, Gigi Becali s-a convins să schimbe strategia de transferuri.

Tată, m-am gândit mai bine și-i mai dau o șansă lui Ondrasek ăsta. Am vorbit cu cineva si mi-a spus să-l mai văd două – trei meciuri că e păcat de băiat. Am vorbit și eu la nervi despre el. Nu mi l-a băgat nimeni pe gât, dar de acum o să iau jucători liberi de contract doar dacă îi văd eu cum joacă.

Dacă nu joacă nimic după aceste meciuri atunci vom discuta cu el si vom încerca să ne despărtim frumos. I-am zis si lui Meme. M-am convins eu cum stă și cu jucătorii ăștia liberi. Cu unii nu iți iese deloc…„, a spus Gigi Becali, potrivit Pro Sport.

Gigi Becali: „Iese mingea afară din capul lui Ondrasek”

Zdenek Ondrasek a debutat la FCSB în meciul cu FC Botoșani, când a intrat în minutul 46. Fără vreo fază notabilă în dreptul său, cehul a fost desființat după partidă de Gigi Becali.

Reclamă

Ondrasek are niște calități. Iese mingea afară din capul lui. Nu vreau să-l mai critic pe băiat. Nu mi-a plăcut. Pe mine nu mă păcălește cu un lat„,a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

FCSB a plătit 200.000 de euro ca să-l aducă pe Ondrasek de la Viktoria Plzen. În stagiunea precedentă din campionatul Cehiei, acesta a înscris 6 goluri în 31 de partide.

32 de ani are Zdenek Ondrasek. El este cotat de transfermarkt.com la 650.000 de euro. Cehul are unul dintre cele mai mari salarii din lotul lui Becali, 20.000 de euro pe lună.

Reclamă 4 / 0/3

În această vară, FCSB i-a mai transferat pe Andrei Cordea (Academica Clinceni), Alexandru Creţu (NK Maribor) și pe Stipe Vucur (Hallescher FC).

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-0. Louis Munteanu a marcat din nou. „Improvizaţia” lui Lobonţ nu a funcţionat! Dan Şucu, devastat la „oficială”! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves Vezi toate știrile
Citește și