Închide meniul

Gigi Becali, implicat într-un nou scandal! Acuzaţii grave la adresa celor de la FCSB: „Facem plângere. Nu ne-a răspuns la nicio solicitare”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 12 octombrie 2021, 12:51

Gigi Becali, implicat într-un nou scandal! Acuzaţii grave la adresa celor de la FCSB: „Facem plângere. Nu ne-a răspuns la nicio solicitare

Gigi Becali, o primă reacție după ce FCSB a anunțat că nu poate juca în Cupa României

Hepta

Gigi Becali şi FCSB sunt implicaţi într-un nou scandal. Cei de la FC Botoşani vor reclama clubul la Comisia pentru Soluționarea Litigiilor. Totul se întâmplă din cauza faptului că cei de la FCSB nu ar vrea să le transmită oficial pentru ce sumă de bani a fost transferat Olimpiu Moruțan la Galatasaray și când sunt termenele de plată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, implicat într-un nou scandal

Gigi Becali l-a vândut pe Olimpiu Moruțan la Galatasaray, dar nici până la această oră, Valeriu Iftime, cel care deține pentru FC Botoșani 9% din procentele transferuli internaționalului român la o altă formație, nu știe oficial niciun amănunt din contractul dintre FCSB și gruparea condusă de Fatih Terim.

„Observ că Gigi Becali atunci când are interes știe să mă caute, dar acum când are ceva de plată tace și nu dă niciun semn. Vouă vi se pare normal?

Eu deja cred că este rea-intenție, iar președintele clubului meu Cătălin Anton știe ce are de făcut. Vorbiți cu el să vă dea mai multe amănunte”, a spus patronul formației FC Botoșani, conform prosport.ro.

FCSB, reclamată la comisii în cazul Moruţan

Cătălin Anton, oficialul moldovenilor, spune că Valeriu Argăseală l-a dus cu vorba în ultimele trei săptămâni și s-a săturat să aștepte răspunsul celor de la FCSB, care nu a venit nici până azi.

Reclamă

„I-am făcut acum ceva timp o primă solicitare domnului Argăseală pentru a afla oficial pentru ce sumă a fost vândut Moruțan și care sunt teremenele de plată. Noi intenționăm să facem un împrumut la o bancă și vrem să garantăm cu acele termene de plată de la FCSB.

Avem de primit de la dânșii banii pentru cele nouă la sută din procentele pe care le mai deținem, dar nici până azi noi nu am fost anunțați suma pentru care a fost vândut Moruțan și când vor încasa ei banii de la Galatasaray.

Nu știm pe ce bani ne putem baza de la FCSB. La prima solicitare, Valeriu Argăseală mi-a spus că sunt date confidențiale și nu au cum să ne informeze. I-am făcut și a doua solicitare, dar apoi nu mi-a răspuns deloc. Am pus mâna pe telefon și l-am sunat ca să încercăm să o rezolvăm amiabil și să nu ajungem pe la comisii.

Reclamă 4 / 0/3

Acest lucru l-am făcut acum vreo opt – nouă zile. Domnul Argăseală mi-a zis să le trimit din nou o altă cerere că ne vor răspunde. Până luni nu primisem niciun răspuns. Apoi, luni dimineață am fost sunat întâmplător de domnul Argăseală pentru a discuta alte probleme, iar când l-am întrebat de acel răspuns pentru Moruțan mi-a zis că o să ni-l trimită în cursul zilei de luni.

Dar, evident că nu am mai primit nimic de la FCSB. Nu voi mai sta după ei și azi o să le fac plângere la Comisia pentru Soluționarea Litigiilor. Ne-au tot dus cu vorba. Am încercat tot ce a fost posibil omenește să ne înțelegem cu ei pe cale amiabilă. Nu avem cu cine”, a spus Anton, conform sursei citate.

Recomandări
  • Gigi Becali, implicat într-un nou scandal
  • Acuzaţii grave la adresa celor de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și