Închide meniul

Gigi Becali, în război cu Rapid pentru Arena Națională. „Ei nu pot juca acolo!” Argumentele patronului lui FCSB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 30 iunie 2021, 17:02 / Actualizat: 30 iunie 2021, 23:50

Gigi Becali, în război cu Rapid pentru Arena Națională. „Ei nu pot juca acolo! Argumentele patronului lui FCSB

Gigi Becali a interzis Rapidul pe Arena Naţională

Hepta

Gigi Becali susține că Rapid a depus cerere să joace la Mioveni până când noul stadion din Giulești va fi gata. Prin urmare, țintarul Ligii 1 s-a stabilit ținând cont de acest lucru. Dacă Rapid ar fi cerut să joace pe Arena Națională, altul ar fi fost programul din debutul noului sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, în război cu Rapid pentru Arena Națională

„Rapidul nu poate să joace pe Arena Națională, ei au depus cerere să joace la Mioveni. Când s-au făcut urnele pentru campionat, ei au fost trecuți cu stadionul Mioveni.

Ei trebuie să joace pe stadionul pe care l-au propus. Dacă treceau Arena Națională, se făcea altfel tragerea la sorți. Rapid nu poate să joace pe Arena Națională, o să vedeți”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Rapid are posibilitatea să anunțe schimbarea stadionului pe care își desfășoară jocurile de acasă cu 10 zile înainte de fluierul de start al Ligii 1.

FCSB și Rapid au meci direct în runda a 5-a, pe 14 august, când giuleștenii vor juca în calitate de gazde. Returul este programat pe 15 decembrie.

Reclamă

Daniel Niculae: „Rapid va juca pe Arena Națională”

Rapid a sperat să joace pe noua „bijuterie” din Giulești, dar s-a ales în schimb cu cel mai mare stadion al țării, Arena Națională. . Anunțul a fost făcut de Daniel Niculae, președintele clubului.

„Rapid va juca pe Arena Naţională până la deschiderea Stadionului Giuleşti. Am făcut toate demersurile pentru a juca pe Arena Naţională, mai ales că am văzut toţi ce atmosferă a fost aseară acolo, la meciul dintre Franţa şi Elveţia de la EURO 2020”, a declarat Daniel Niculae, la finalul Adunării Generale a LPF.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și