Închide meniul

Gigi Becali încă poate să spere la transferul lui David Miculescu! Jucătorul dorit de FCSB și-a contrazis propriul tată. „Nu e adevărat, sunt deschis să merg la o echipă din țară!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 februarie 2022, 20:05

Gigi Becali încă poate să spere la transferul lui David Miculescu! Jucătorul dorit de FCSB și-a contrazis propriul tată. „Nu e adevărat, sunt deschis să merg la o echipă din țară!

Gigi Becali încă poate să spere la transferul lui David Miculescu

Hepta

David Miculescu a anunțat că are o ofertă din străinătate, dar ia serios în calcul să se transfere și la o echipă cu pretenții din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali încă poate spera la transferul lui David Miculescu

„Atât timp cât sunt la UTA sunt concentrat la club. Am fost însă informat de club că am o ofertă din străinătate. Sunt deschis să merg și la o echipă din țară. Acele zvonuri nu sunt adevărate. Sunt concentrat, impresarul se ocupă de toate, e meseria lui. Pentru asta m-am apucat de fotbal (n.r. – să joace la echipe mari), nu să joc cu doi oameni în tribune”, a spus David Miculescu, după meciul FC U Craiova 1948 – UTA 1-1.

Gigi Becali a anunţat că nu va oferi mai mult de 500.000 de euro pentru Miculescu. Totuşi, Becali e dispus să le lase arădenilor un procent dintr-un viitor transfer. Patronul lui FCSB a anunțat în nenumărate rânduri că este interesat de jucătorul celor de la UTA.

25 de meciuri și șapte goluri are David Miculescu pentru UTA în acest sezon de Liga 1. Fotbalistul de 20 de ani e cotat la 700.000 de euro.

Tatăl lui David Miculescu, reacţie dură după oferta lui Gigi Becali

David Miculescu l-a contrazis chiar pe tatăl său. Valentin Miculescu a anunţat că fiul său va juca, în România, doar la UTA, iar un transfer la FCSB este puţin probabil.

Reclamă

În primul rând, nu știu prețul transferului. În al doilea rând, nu sunt convins că plecarea în campionatul american e cea mai bună opțiune. Un singur lucru ne-ar mulțumi: banii. În rest, nimic. Eu aș vrea să-l văd pe David jucând în Europa.

Aș avea o mulțumire sufletească. Nu ne grăbim nicăieri, nu exclud varianta să rămână la UTA. El, în România, nu va juca, acum, decât pentru UTA, de asta să fiți siguri. Și încă ceva: David nu a discutat cu clubul, noi nu am bătut palma cu americanii.

Când și dacă vor fi negocieri, impresarul său, Cătălin Sărmășan se va ocupa de ele. Așa că nu înțeleg de unde atâta grabă. Știu că începe campionatul lor la finele săptămânii viitoare, dar mai știu și faptul că perioada de transferuri se încheie la mijlocul lunii martie”, a a spus Valentin Miculescu pentru aradon.ro.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și