Închide meniul

Gigi Becali, ironizat de un fost antrenor al FCSB: „S-a văzut mâna lui!” Tehnicianul nu le dă nicio şansă la titlu roş-albaştrilor: „CFR se va distra”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 august 2021, 8:55

Gigi Becali, ironizat de un fost antrenor al FCSB: „S-a văzut mâna lui! Tehnicianul nu le dă nicio şansă la titlu roş-albaştrilor: „CFR se va distra

Ionuț Rada, șocat de Gigi Becali

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali, ironizat de un fost antrenor al FCSB

În UTA – FCSB 1-1, echipa lui Dinu Todoran a făcut trei schimbări în minutul 30. Bogdan Andone l-a ironizat pe Gigi Becali, după ce a recunoscut că toate deciziile luate la echipă îi aparţin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„La FCSB s-a văzut mâna antrenorului care a făcut trei schimbări în prima repriză și una la pauză, s-a văzut mâna antrenorului după pauză”, a declarat Bogdan Andone la Digi Sport.

Bogdan Andone nu le dă nicio şansă la titlu roş-albaştrilor

După trei etape, FCSB este pe locul 5 în clasament, cu două remize şi o victorie. Bogdan Andone este convins că echipa lui Todoran nu îi va pune probleme în lupta la titlu campioanei CFR Cluj, care a înregistrat 3 victorii în tot atâtea meciuri.

„CFR se va distra în campionatul ăsta la cum arată FCSB și Craiova. CFR are cinci victorii consecutive”, a mai spus antrenorul pentru sursa citată.

Gigi Becali, ironizat şi de Valeriu Iftime principal”

Nu doar Bogdan Andone l-a luat peste picior pe patronul FCSB. Gigi Becali a fost ironizat de Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, pentru maniera în care se implică la FCSB.

Reclamă

Patronul grupării moldave a explicat, în stilul caracteristic, că Marius Croitoru, antrenorul echipei sale, nu poate ajunge la FCSB. Motivul, spune Iftime, este faptul că Gigi Becali face toate schimbările la echipă, iar tehnicianul nu ar accepta o asemenea condiţie.

„Marius Croitoru e un antrenor bun si o să să fie și mai bun, dar deocamdată am o înțelegere cu el pentru încă 3 ani, așa că deocamdată nu se pune problema să plece. La FCSB nu poate să meargă fiindcă vrea să fie antrenor principal, iar acolo nu poate să facă asta”, a declarat Valeriu Iftime la ProX.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și