Închide meniul

Gigi Becali mai pregăteşte o lovitură de proporţii. Arsenal insistă pentru noua „perlă” de la FCSB. Scouterii „tunarilor”, aşteptaţi la Bucureşti!

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 noiembrie 2021, 11:37

Gigi Becali mai pregăteşte o lovitură de proporţii. Arsenal insistă pentru noua „perlă de la FCSB. Scouterii „tunarilor, aşteptaţi la Bucureşti!

Ianis Stoica

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Ianis Stoica, gol şi assist cu FC Botoşani
  • Jucătorul de 18 ani ar putea fi transferat de Arsenal

Jucătorul de 18 ani le-a atras atenţia scouterilor grupării din Premier League, iar aceştia sunt aşteptaţi la Bucureşti. Ianis Stoica ar fi de două luni monitorizat de „tunari”, anunţă playsport.ro. Finanţatorul roş-albaştrilor i-a anunţat deja că este dispus să se aşeze la negocieri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Stoica, monitorizat de Arsenal

Tânărul fotbalist nu duce lipsă de oferte. Ar fi putut ajunge în Serie A, dar Becali ar fi refuzat deja o ofertă de 1.5 milioane de euro. Şi turcii de la Galatasaray îl urmăresc cu atenţie pe Ianis şi iau în calcul să îl aducă lângă Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan.

În acest sezon, fiul lui Pompiliu Stoica a avut evoluţii remarcabile. În Liga 1 tocmai a înscris cel de-al patrulea gol. În cele 12 meciuri a reuşit şi două pase decisive. Mai mult, Ianis Stoica are două goluri şi în Cupa României.

Reclamă

Potrivit Transfermarkt, cota lui de piaţă a ajuns la 450.000 de euro. Mijlocaşul ofensiv a impresionat în confruntarea FCSB – FC Botoşani, scor 3-1. Intrat în minutul 59, Ianis Stoica a reuşit un gol şi o pasă decisivă pentru Florin Tănase. A semnat şi o ratare uriaşă!

Citește și:

Am trăit periculos, au avut 1-0, dar la final ne-am suit peste ei. Visam să fiul golghterul FCSB-ului pentru că dau totul la antrenamente. E important este că cei care intră de pe bancă. Îmi cer scuze, trebuia să o dau şi pe a doua (n.r. – să dea al doilea gol). Vreau să dau 10 goluri până la intrarea în play-off„, a spus Ianis Stoica.

Reclamă

Ianis Stoica, după FCSB – FC Botoşani 3-1: „Nu sunt afectat de plecarea lui Edi Iordănescu”

Spre deosebire de Budescu, Ianis Stoica a spus că nu este afectat de plecarea lui Edi Iordănescu de la echipă.

Noi suntem jucători şi trebuie să ne facem treaba indiferent de antrenor. Nu ne interesează cine e antrenor. Eu nu sunt afectat, joc cu oricine pentru că sunt plătit„, a mai spus Ianis Stoica.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”