Închide meniul

Gigi Becali, mesaj clar pentru Edi Iordănescu: „Va fi un alt FCSB”. I-a atacat dur pe jucători

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 13 noiembrie 2021, 17:21

Gigi Becali, mesaj clar pentru Edi Iordănescu: „Va fi un alt FCSB. I-a atacat dur pe jucători

Ce i-a făcut Gigi Becali lui Edi Iordănescu

Colaj Hepta

Gigi Becali iese din nou la rampă. A transmis un mesaj clar atât pentru jucători, cât şi pentru antrenorul Edi Iordănescu. Spune că nu e deloc mulţumit de jocul echipei, dar încearcă să-l liniştească pe antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, mesaj clar pentru Edi Iordănescu

Gigi Becali spune că echipa va arăta altfel în momentul în care vor reveni Sorin Șerban și Florinel Coman după accidentări. Totodată, îi avertizează pe Darius Olaru, Constantin Budescu și Andrei Cordea. Le transmite să ajungă cât mai repede la un nivel superior din punct de vedere al formei sportive.

Citește și:

Mai mult, Gigi Becali spune că nu e supărat pe Edi Iordănescu pentru că jocul echipei, de care nu este mulțumit, are o explicație obiectivă. ”Așa este, am avut probleme de lot. Au fost accidentați, au fost bolnavi, de aceea am spus că nu sunt supărat pe Edi. Însă abia aștept să văd echipa la anul, când vor reveni Coman, Șerban și chiar Olaru, pentru că nici el nu mai joacă așa cum o făcea înainte. Să nu uităm de Cordea, și el trebuie să revină la forma fizica de dinainte. Va fi un alt FCSB atunci. Plus Tănase și Budescu”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Mesaj dur la adresa jucătorilor

Totuşi, Gigi Becali spune că a revenit în spațiul public și a criticat jucătorii pentru a-i trezi. ”Eu i-am certat acum așa, părintește, ca să îi trezesc. Ei știu asta”, a recunoscut Gigi Becali, conform sursei citate.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează Vezi toate știrile
Citește și