Închide meniul

Mihai Pintilii, reacţie ciudată după FCSB – CFR Cluj 0-1: „Bine că am pierdut cu ei şi nu cu Mioveni!” Ce a spus despre Florinel Coman

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 decembrie 2022, 23:11

Mihai Pintilii, reacţie ciudată după FCSB – CFR Cluj 0-1: „Bine că am pierdut cu ei şi nu cu Mioveni! Ce a spus despre Florinel Coman

Mihai Pintilii, replică devastatoare pentru Lucian Burchel

Mihai Pintilii, într-o conferință de presă / as.ro

Mihai Pintilii, reacţie ciudată după FCSB – CFR Cluj 0-1. Pintilii spune că, după seria de 5 meciuri consecutive cu victorie, era momentul să vină şi o înfrângere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pintilii a spus că totuşi e bine că echipa nu a pierdut în faţa unei echipe mai slab cotate. Janga a marcat singurul gol al derby-ului de pe Arena Naţională.

Mihai Pintilii, reacţie ciudată după FCSB – CFR Cluj 0-1

„Din păcate am luat gol din fază fixe, asta e. Trebuie doar să ne uităm la meciurile CFR-ului… Nu mai trebuie să studiezi fazele fixe după aceea. Asta e situația. Poate suntem toți vinovați, dar așa a fost să fie. Dacă dădeam și noi gol la acele ocazii… Nu mi s-a părut că au forțat foarte mult, au avut câteva lovituri libere, în rest… CFR nu ai mai mult de 2-3 ocazii și trebuie să marchezi, altfel e foarte greu să îi deschizi și să marchezi.

Mă așteptam (n.r. să vină și înfrângerea). Le-am zis băieților că vine și înfrângerea și trebuie să ținem capul sus. Îi pregăteam pentru viitor. Bine că am luat bătaie cu o echipă puternică, nu cu Mioveni sau cu o echipă mică.

Vlad e portarul nostru pentru că e Fane accidentat. Noi am avut mereu portari de aceași valoare în lot. Poate o să vină rândul lui Vlad, nu știu, o să vedem. E benefică concurența, te motivează. Uitați-vă la David Miculescu. E o încântare pentru mine, dovedește că merită să joace. A fost greu (n.r. pentru Billel Omrani), a jucat cu spatele la poartă, nu a avut nicio ocazii. A avut atitudine și asta contează. În play-off vor fi alte meciuri și o să vedem atunci.

Reclamă

Eu sper din tot sufletul ca Florinel Coman să își revină, dar ține doar de el. Poate că avea mai mare încredere dacă marca. Mă bucur că are ocazii, că e acolo. A avut atitudine, a avut tot ce trebuie”, a spus Mihai Pintilii, după FCSB – CFR Cluj 0-1.

Leo Strizu și-a lăudat jucătorii după FCSB – CFR Cluj 0-1

Leo Strizu și-a lăudat jucătorii după FCSB – CFR Cluj 0-1, în ciuda înfrângerii suferite de roș-albaștri. Antrenorul vicecampioanei crede că echipa lui nu merita să piardă derby-ul. Leo Strizu crede că CFR Cluj nu a fost superioară FCSB-ului. Antrenorul adus de Gigi Becali a anunțat că nu renunță la titlu!

“Nu avem ce să le reproșem băieților, au vrut, au demonstrat. Așa e în fotbal, dacă nu dai tu gol, dă adversarul. Cred că, dacă îl aveam pe Compagno, el putea să înscrie. CFR-ului nu a făcut nimic în plus, au mizat pe faze fixe. Poate cu puțină atenție la marcaj, puteam să evităm golul. Rezultatul putea fi oricare. Cred că, dacă e să analizez ocaziile de gol, am avut mai multe ocazii.

Reclamă 4 / 0/3

CFR-ul sunt foarte buni la aceste faze fixe, băieții au știut despre ce este vorba. Este supărător, dar campionatul se joacă. Nu ne pierdem speranța. Vom arătata altfel, spre bine, după perioada de pregătire. Vom avea un joc cu Botoșani, echipa știe că avem nevoie de trei puncte. Acest campionat încă se joacă. Această perioadă în care am fost aproape de echipă, nu am ce să le reproșăm băieților”, la conferința de presă după partidă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și