Închide meniul

Gigi Becali nu mai are nicio şansă! Anunţul care îl trece definitiv pe linie moartă: „Aşa se va întâmpla”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 24 septembrie 2021, 14:42

Gigi Becali nu mai are nicio şansă! Anunţul care îl trece definitiv pe linie moartă: „Aşa se va întâmpla

Gigi Becali

Hepta

FCSB nu mai e FaciCeSpuneBecali. După ce l-a adus pe Edi Iordănescu pe banca tehnică, Gigi Becali a fost trecut pur şi simplu pe „linie moartă”. Nu mai are voie să ia nicio decizie la echipa vicecampioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali primeşte o nouă lovitură

CS Hunedoara – FCSB a avut nevoie de 120 de minute pentru a stabili echipa care a mers În optimile Cupei României. Gigi Becali a fost extrem de nemulțumit de greșelile din defensiva roș-albaștrilor.

Patronul vicecampioanei l-a trecut pe „lista neagră” pe Iulian Cristea, fotbalist pe care nu mai vrea să-l vadă în echipă. Cu toate acestea, Edi Iordănescu afirmă că fundașul central va fi în lot pentru partida cu Academica Clinceni.

„Eu vă rog să nu mă puneți să comentez ce apare în spațiul public. Nu cred că ăsta este rolul meu. V-am spus niște lucruri clare, am demonstrat că așa se va întâmpla cât timp voi fi aici. Restul, cine a intrat în dizgratie, cine nu joacă, asta nu pot să comentez.

Sunt lucruri care apar, dar nu-mi fac activitatea în funcție de ce apare în presă. Decizia este a mea și va fi tot timpul a mea, cât voi lucra aici. Cu siguranță! (n.r întrebat dacă Iulian Cristea va fi în lot cu Academica Clinceni)”, a declarat Edi Iordănescu într-o conferinţă de presă dinaintea meciului cu Academica Clinceni.

Gigi Becali a mai vrut să-l dea afară pe Cristea

Gigi Becali nu e la prima tentativă de a-l da afară pe Iulian Cristea de la FCSB. Şi acum mai bine de o lună, patronul vicecampioanei îi transmisese lui Iulian Cristea că poate să-și caute o altă echipă, din cauza prestațiilor ezitante din startul sezonului.

Reclamă

După meciul cu Sepsi (1-1), în care Edi Iordănescu l-a titularizat pe fundașul central, Gigi Becali a recunoscut că antrenorul a avut ultimul cuvânt în ceea ce-l privește pe Iulian Cristea, fotbalist cu care antrenorul a lucrat și la Gaz Metan Mediaș. ”Iulian Cristea nu a fost în afara lotului. Eu am fost supărat pe el, dar Edi face ce vrea”, a recunoscut Gigi Becali,. Alături de Iulian Cristea, Gigi Becali îi semnase ”sentința” și lui Alexandru Crețu, care a plecat, ulterior, la Universitatea Craiova.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și