Închide meniul

Gigi Becali pur şi simplu nu s-a putut abţine! I-a criticat în direct pe jucătorii de la FCSB: „Au uitat ce le-a spus Edi! A jucat fiecare ce a a ştiut!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 august 2021, 14:43

Gigi Becali pur şi simplu nu s-a putut abţine! I-a criticat în direct pe jucătorii de la FCSB: „Au uitat ce le-a spus Edi! A jucat fiecare ce a a ştiut!

Gigi Becali, un nou discurs dur la adresa lui Edi Iordănescu

Hepta

Gigi Becali pur şi simplu nu s-a putut abţine! I-a criticat în direct pe jucătorii de la FCSB

Patronul FCSB a declarat în mai multe rânduri că nu va mai avea intervenţii publice în care să îşi critice jucătorii, însă nu s-a putut abţine. Gigi Becali este de părere că fotbaliştii nu au ascultat indicaţiile lui Edi Iordănescu în repriza secundă a meciului cu Sepsi, scor 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dacă o să poată (n.r. – Edi) să facă echipa să joace ceea ce a jucat în prima repriză, aseară… Că probabil ei au intrat şi au jucat ce le-a spus Edi, tactica lui, după care a doua repriză au uitat şi au început iar să joace fiecare ce ştie el, să dribleze ce ştie el. Eu zic că a făcut bine (n.r. – Edi) în timpul scurt”, a declarat Gigi Becali la sport.ro.

Prima demonstraţie de forţă a lui Edi Iordănescu la FCSB! Jucătorul anunţat ca şi plecat a fost titular în meciul cu Sepsi

Edi Iordănescu a oferit prima demonstraţie de forţă ca antrenor al FCSB. Tehnicianul l-a titularizat pe Iulian Cristea, jucător anunţat ca şi plecat de Gigi Becali.

igi Becali l-a scos din lot pe Iulian Cristea după înfrângerea cu Rapid, scor 0-1. Finanţatorul a anunţat că Miron şi Vinicius vor evolua în centrul apărării, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Edi Iordănescu, care are control deplin la echipă, l-a titularizat pe Cristea în remiza cu Sepsi, scor 1-1.

„Iulian Cristea nu a fost în afara lotului, Edi a preluat echipa şi face ce vrea el. Dacă face să joace echipa cum a jucat în prima repriză aseară e bine. În prima repriză au jucat tactica lui Edi. În a doua, au început să facă ce vor pe teren”, a declarat Gigi Becali pentru sport.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și