Închide meniul

Prima demonstraţie de forţă a lui Edi Iordănescu la FCSB! Jucătorul anunţat ca şi plecat a fost titular în meciul cu Sepsi. Cum a reacţionat Gigi Becali

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 august 2021, 13:19

Prima demonstraţie de forţă a lui Edi Iordănescu la FCSB! Jucătorul anunţat ca şi plecat a fost titular în meciul cu Sepsi. Cum a reacţionat Gigi Becali

Edi Iordănescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Prima demonstraţie de forţă a lui Edi Iordănescu la FCSB! Iulian Cristea, titular în meciul cu Sepsi

Gigi Becali l-a scos din lot pe Iulian Cristea după înfrângerea cu Rapid, scor 0-1. Finanţatorul a anunţat că Miron şi Vinicius vor evolua în centrul apărării, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Edi Iordănescu, care are control deplin la echipă, l-a titularizat pe Cristea în remiza cu Sepsi, scor 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Iulian Cristea nu a fost în afara lotului, Edi a preluat echipa şi face ce vrea el. Dacă face să joace echipa cum a jucat în prima repriză aseară e bine. În prima repriză au jucat tactica lui Edi. În a doua, au început să facă ce vor pe teren”, a declarat Gigi Becali pentru sport.ro.

Gigi Becali l-a scos din lot pe Iulian Cristea

Gigi Becali s-a enervat pe Iulian Cristea după înfrângerea din derby-ul cu Rapid. Patronul FCSB a anunţat că acesta, dar şi Alex Creţu, vor fi lăsaţi liberi de contract.

„În primul rând, fundașii centrali. Adică nu avem. Nu avem fundași centrali, o să vină, probabil, Miron, și o să avem fundași centrali. În al doilea rând, am greșit la schimbări. Eu am greșit. L-am schimbat pe Olaru, care cât de cât juca fotbal, și l-am băgat pe unul care nu știu ce e, dar numai fotbalist nu mai e.

Pe noi ne-a bătut Crețu. O să-i spun să-și caute echipă, îi dau și 100.000 de euro. Numai pasă la ei, pasă la ei, mai dai și autogol. Mai e timp de transferat. Du-te și la revedere. L-am luat liber, îi dau bani și-l las și liber. Și pe Crețu și pe Cristea îi las liberi, gata!”, a spus Gigi Becali la sport.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire Vezi toate știrile
Citește și