Închide meniul

Gigi Becali, refuzat de Valeriu Iftime: „Nu pleacă la FCSB! M-a întrebat de două ori de el!” Cât a cerut patronul de la Botoşani pentru „perla” sa

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 mai 2021, 20:14

Gigi Becali, refuzat de Valeriu Iftime: „Nu pleacă la FCSB! M-a întrebat de două ori de el! Cât a cerut patronul de la Botoşani pentru „perla sa

Hepta

Gigi Becali, refuzat de Valeriu Iftime

Gigi Becali, refuzat de Valeriu Iftime în ceea ce priveşte transferul lui Ulrich Meleke la FCSB. Cei doi nu s-au înteles la bani. POatronul de la Botoşani a cerut jumătate de milion de euro pentru căpitanul naţionalei de tineret a celor de la Coasta de Fildeş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, refuzat de Valeriu Iftime: „Ce am cerut eu nu dă dânsul!”

Nu îl dau pe Meleke şi nu pleacă la FCSB. Orice are un preţ. Ce am cerut eu nu dă domnul Becali. 500.000 de euro am cerut, dar nu a dat domnul Becali. Cred că vreo 300.000 maxim cred că ar fi vrut să dea. Recunosc că m-a întrebat de două ori de Meleke şi nu ar greşi dacă l-ar lua. Am văzut de la dumnealui. Nu îl dau azi cu 500.000 de euro, mâine îl dau cu 700.000 de euro.

Meleke are 22 de ani, este căpitanul de de juniori de la Coasta de Fildeş. Între timp, au venit alte oferte, mai ambiţioase. Nu sunt din ţară. S-a ajuns la nivel de discuţii cu oameni care ştiu fotbal„, a spus Vasile Iftime la Digisport.

Ulrich Meleke (22 de ani) a ajuns la Botoșani la începutul lui februarie 2021. Acesta poate evolua atât ca fundaș centrtal, cât și fundaș dreapta. Ivorianul a jucat 11 meciuri până acum pentru moldoveni, iar evoluțiile sale au fost consistente.

Meleke este cotat la numai 50.000 de euro și mai are contract cu FC Botoșani până în iunie 2024. Înainte să vină în România, ivorianul a mai jucat pentru echipe precum Hapoel Bnei Ld, Hapoel Tel Aviv (Israel) sau Ekanas (Finlanda).

Reclamă

Lista neagră de la FCSB

Echipa lui Gigi Becali a pierdut din nou titlul, iar finanțatorul este hotărât să facă curățenie. Șapte jucători se află pe picior de plecare de la vicecampioană. 

Din informațiile AS.ro, Becali și-a făcut deja o listă cu șapte jucători care vor pleca de la echipa sa. Finanțatorul roș-albaștrilor a anunțat deja că va renunța la Filip, Soiledis și Stan. Pe lângă cei trei anunțați deja de Gigi Becali că vor pleca de la echipă, pe lista neagră de la FCSB se mai află alte patru nume. Este vorba de Nedelcu, Vînă, Vukusic și Buziuc.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gigi Becali, refuzat de Valeriu Iftime
  • Anunţul făcut de patronul de la Botoşani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și