Închide meniul

Gigi Becali s-a dezlănţuit! Revoltă totală după derby-ul cu Rapid: „Nu există nicăieri aşa ceva. Cum să dai un asemenea penalty”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 decembrie 2021, 14:28

Gigi Becali s-a dezlănţuit! Revoltă totală după derby-ul cu Rapid: „Nu există nicăieri aşa ceva. Cum să dai un asemenea penalty

FCSB și Universitatea Craiova se bat pentru un jucător de la CFR Cluj

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gigi Becali reacţionează după FCSB – Rapid 3-1. Chiar dacă vicecampioana s-a impus pe final de meci în urma unui penalty, patronul roş-albaştrilor l-a făcut praf pe arbitrul întâlnirii Istvan Kovacs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali s-a dezlănţuit

Gigi Becali susţine că nu a fost fault la Săpunaru la faza din care Rapid a primit penalty şi a egalat pe finalul primei reprize din derby. Mai mult, latifunduarul din Pipera a lansat o serie de atacuri dure la adresa lui Istvan Kovacs. Finanţatorul vicecampioanei este extrem de nemulţumit de faptul că Istvan Kovacs a permis jocul bărbătesc al giuleştenilor. „La primul 11 metri, făcut de noi, nu poți să zici că e arbitru mare dacă îl dă. Dacă dai la Cupa Campionilor (n.r. Champions League) așa, păi, ce facem, distrugem miliarde. Nu mă interesează, nu ai nevoie de VAR, ai mai văzut vreodată așa ceva, 11 metri din asta? Nu numai în Anglia, nu există nicăieri așa ceva! Ei să spună ce vor, nu mă interesează.

Îi mai reproșez ceva. Am spus înainte de meci să nu permită jocul agresiv. O să ajungem cu jucătorii rupți, cu glezne rupte. Fault, galben, apoi afară! Ori jucăm fotbal, ori rupem picioarele. Agresivitate înseamnă altceva, nu când intri să-i rupi piciorul. Echipă agresivă, dar stai puțin. Facem pressing, dar nu mergem să-i rupem piciorul”, a declarat Gigi Becali, conform sport.ro.

Citește și:

FCSB merge ceas cu Toni Petrea

FCSB merge ceas cu Toni Petrea pe banca tehnică. Echipa vicecampioană are 5 victorii consecutive din 5 posibile cu noul tehnician şi mai are un meci în acest final de an, în deplasare cu cei de la Sepsi, duminică, de la ora 20.30. FCSB e pe doi în clasamentul Ligii 1, la 8 puncte în spatele echipei lui Dan Petrescu, CFR Cluj.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și