Închide meniul

Victor Angelescu, cu moralul la pământ după FCSB – Rapid 3-1: ”E normal să fiu dezamăgit!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 16 decembrie 2021, 13:22

Victor Angelescu, cu moralul la pământ după FCSB – Rapid 3-1: ”E normal să fiu dezamăgit!”

Victor Angelescu este patronul Rapidului

Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Victor Angelescu, cu moralul la pământ după FCSB – Rapid 3-1

Patronul giuleștenilor este dezamăgit de rezultatul din derby, însă își laudă jucătorii pentru prestația de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„E normal să fiu dezamăgit după ce am primit gol în prelungiri, dar ăsta este fotbalul. A fost penalty, nu avem ce să contestăm. Per total a fost un meci frumos, am avut spectacol în tribune, a fost un adevărat derby. Nu am ce să le reproșez băieților, au jucat bine, FCSB nu a avut nicio ocazie după pauză.

Avem jucători cu experiență, sunt convins că ei se gândesc la play-off. Acum trebuie să ne pregătim bine pentru meciul cu Botoșani, iar apoi urmează pauza. Nu vor fi multe schimbări în această iarnă, cred că vor pleca trei jucători și vom încerca să aducem doi”, a declarat Victor Angelescu la digisport.ro. 

Citește și:

Junior Morais a pus tunurile pe Istvan Kovacs după FCSB – Rapid 3-1

Junior Morais s-a plâns că jucătorii celor de la FCSB s-au trântit la pământ la fiecare contact.

În plus, fundașul brazilian al Rapidului susține că Istvan Kovacs l-a eliminat pe nedrept când i-a acordat al doilea galben, în minutul 77, după contactul cu Valentin Crețu.

Reclamă

”O înfrângere grea, fiindcă am făcut un meci foarte bun. Am luat roşu la o fază unde cred că nu meritam al doilea galben. Îmi pare rău pentru colegi. E păcat, ne-au bătut pe final.

Arbitrul azi cred că a greşit puţin, jucătorii de la FCSB la orice contact erau pe jos. Nu ştiu dacă ne-am bătut singuri, cei de la FCSB sunt foarte puternici. Cred că am jucat foarte bine”, a spus Junior Morais, după FCSB – Rapid 3-1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Tragerea la sorți a grupelor Nations League 2022-2023 e LIVE pe www.as.ro, azi, de la ora 19:00
  • Victor Angelescu, cu moralul la pământ după FCSB – Rapid 3-1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și