Închide meniul

Gigi Becali, sfătuit să îl transfere pe Bogdan Stancu la FCSB! Helmut Duckadam: „Vârsta nu are importanță, experienţa ajută!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 iunie 2021, 17:26

Gigi Becali, sfătuit să îl transfere pe Bogdan Stancu la FCSB! Helmut Duckadam: „Vârsta nu are importanță, experienţa ajută!

Twitter Super Lig

Bogdan Stancu a semnat

Gigi Becali, sfătuit să îl transfere pe Bogdan Stancu la FCSB. Helmuth Duckadam, fostul preşedinte de imagine al roş-albaştrilor, are încredere în experienţa „Motanului”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, sfătuit să îl transfere pe Bogdan Stancu: „Mircea Lucescu a jucat și el la fel!

Legendarul portar este de părere că atacantul poate face faţă cu brio la FCSB chiar dacă are 33 de ani. Duckadam consideră că experienţa acestuia va fi utilă în lupta pentru titlu.

„Nu mă mai surprinde nimic. Vârsta nu are importanță. Mircea Lucescu a jucat și el la fel. Ideea e să aibă rezultate. Experiența poate să ajute la un moment dat.

Ideea lui Gigi Becali de a merge pe tineret a fost bună, dar nu a avut lotul necesar. Nici numeric, nici valoric, de aici a pornit totul”, a declarat Helmut Duckadam.

În sezonul recent încheiat din Turcia, Stancu a marcat 7 goluri pentru Genclerbirligi în SuperLigă, reuşind să ofere şi 3 pase de gol.

Reclamă
Bogdan Stancu
Abaca Press / AA/ABACA via Hepta
Citește și:

EXCLUSIV | Gigi Becali îl vrea pe Bogdan Stancu! Ce a spus despre transferul atacantului care i-a adus o avere în urmă cu 10 ani

Gigi Becali îl vrea şi pe Bogdan Stancu! Atacantul lui Gencler ar putea semna în curând cu FCSB.

Patronul roş-albaştrilor a recunoscut tratativele. „Da, e posibil, dar el are contract până pe 15 iunie. Nu putem spune mai multe, nu are voie”, a spus Gigi Becali pentru Antena Sport.

În vârstă de 33 de ani, Bogdan Stancu este cotat la 450.000 de euro de transfermarkt.de. Stancu a mai jucat în tricoul roş-albaştrilor între 2008 şi 2011.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a încasat o sumă uriaşă în schimbul lui Stancu. Acesta a fost cedat pentru 5 milioane de euro la Galatasaray.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și