Închide meniul

Gigi Becali tună și fulgeră: „Sunt oameni care nu strâng toată viața cât iei tu pe lună!” Jucătorul pus la zid de patronul FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 august 2021, 9:35

Gigi Becali tună și fulgeră: „Sunt oameni care nu strâng toată viața cât iei tu pe lună! Jucătorul pus la zid de patronul FCSB

Gigi Becali, război total Răzvan Burleanu

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Patronul FCSB tună și fulgeră la adresa lui Iulian Cristea. Fundașul central este acuzat de Becali că a greșit în mai multe rânduri. Cristea se numără printre jucătorii schimbați de Becali în minutul 34.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum să nu te informezi, mă? Dar ce? A fost numai aia greșeala? A dat numai pase la adversari! Trebuia să dea gol ăla, să fie circul lumii! Vine un jucător din afara terenului, tu îi dai pasă să dea gol. Îți dai seama? Înseamnă că dormi pe teren! Și, decât să dormi, mai bine să intre altul„, a răbufnit Becali la Digi Sport.

Gigi Becali tună și fulgeră la adresa lui Cristea

Becali susține că Iulian Cristea câștiga 15.000 de euro, pe lună, la FCSB. Patronul echipei consideră că fundașul își bate joc de munca colegilor.

În țara asta sunt oameni care muncesc 7-8 familii și nu strâng 15.000 de euro în 20 de ani și tu iei 15.000 pe lună, mă, tată! Dacă iei la FCSB 15.000 pe lună, ai grijă de minge! Dacă o pierzi o dată, trec cu vederea, dar dacă îți bați joc de echipă, te schimb în minutul 15. Aici sunt niște reguli!„, a mai spus Becali.

FCSB, malaxor de jucători

Trecut și el prin malaxorul de la FCSB, Hora a dezvăluit că nu e deloc ușor și te simți umilit. Atacantul le transmite actualilor jucători de la FCSB că trebuie să fie puternici, din punct de vedere mental.

Reclamă

Știți și voi, știe toată lumea ce se întâmplă acolo. Câteodată te simți umilit, dar până la urmă trebuie să fii puternic psihic, mental și să mergi mai departe„, a spus Hora după UTA – FCSB 1-1.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB 17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:31 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-0. Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere Vezi toate știrile
Citește și