Închide meniul

Gigi Becali, un nou atac devastator: "Taci, sclavule, din gură! Ce dacă te-a furat?" Patronul FCSB, furios după declaraţiile lui Burleanu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 februarie 2021, 20:38 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Gigi Becali, un nou atac devastator: "Taci, sclavule, din gură! Ce dacă te-a furat?" Patronul FCSB, furios după declaraţiile lui Burleanu

Inquam Photos via Hepta

Gigi Becali, un nou atac violent

Gigi Becali a intervenit în scandalul dintre FRF şi LPF pe tema arbitrajului video. Şeful FCSB cere ca Răzvan Burleanu să lase Comisia Centrală a Arbitrilor în grija Ligii. Burleanu a anunţat că implementarea sistemului VAR a intrat în impas din cauza costurilor pe care şeful Federaţiei vrea să le suporte Liga, dar să şi recunoască independenţa Comisiei Centrale a Arbitrilor.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Noi, Liga 1 şi patronii de fotbal, avem un stăpân care e Burleanu. Suntem nişte sclavi. Cum să vorbim noi, sclavii? El, stăpânul, aduce pe Vassaras, aduce fotbal feminin, el pune toate, nu vrea VAR, vrea să dăm noi banii şi să comande el. Cât sunt eu de Becali… Dacă m-am asociat cu sclavi, sunt şi eu sclav. Burleanu are talentul de a-i manipula pe săraci. Banii de la FRF sunt ai noştri, doar. Noi, sclavii, putem să facem ce vrem.

Taci, sclavule, din gură! Ce dacă te-a furat Kovacs?! Noi l-am delegat iar! Taci din gură, sclavule!" Asta îmi spun. Nu contează că sunt pe primul loc, e chestie de principiu. Oamenii sunt stăpâni şi ne fac pe noi sclavi. Ei vor să comande pe banii noştri. Noi să dăm bani, şi VAR când vor ei. Comanda Vassaras, mai duce unul din Chile… aducem şi arbitri din Nicaragua! Noi suntem sclavi şi nu avem ce să vorbim!", a spus Becali pentru sport.ro.

Răzvan Burleanu: "Palavragiii de la LPF vor să își asume acest proiect"

FIFA a fost chemată pentru a stopa "războiul rece" cu Federaţia, a anunţat Justin Ştefan înaintea Comitetului Executiv al FRF.

"Palavragiii de la LPF vor să își asume acest proiect, al VAR. De asta s-a blocat. LPF a solicitat să își asume implementarea, deși nu acoperă niciun leu. LPF vrea să conducă arbitrajul românesc pe banii FRF.

Reclamă

Îi suspectez că vor un control pe arbitraj, pe care să îl tranzacționeze în avantajul și în interesul vreunui club, așa cum există astăzi suspiciuni că o fac la nivelul comisiilor jurisdicționale. Dacă nu vor recunoaște autoritatea CCA, atunci FRF nu va mai acoperi niciun cost pentru implementarea VAR.

Pentru cheltuielile de arbitraj, FRF primește de la UEFA doar 100.000 de euro în fiecare an. Cheltuielile FRF depășesc 350.000 de euro, bani care se duc în pregătirea arbitrilor. De anul trecut am preluat și testarea, pentru toți, inclusiv cei din Liga 1. Sper că am clarificat acest lucru, banii nu pică din cer. Nu sunt niște fonduri la UEFA sau FIFA pe care refuzăm să le accesăm", a spus, joi, Răzvan Burleanu.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și