Închide meniul

Gigi Becali vinde FCSB şi pleacă la o altă echipă din Liga 1! Dezvăluiri incendiare ale milionarului: „Vreau în iarna asta”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 noiembrie 2021, 11:41

Reclamă
Gigi Becali vinde FCSB şi pleacă la o altă echipă din Liga 1! Dezvăluiri incendiare ale milionarului: „Vreau în iarna asta

Gigi Becali vinde FCSB şi preia o altă echipă

Antena Sport

Gigi Becali i-a dat un mesaj clar lui Gheorghe Mustaţă, şeful Peluzei Nord. Să vină cu cele 10 milioane de euro şi îi cedează echipa imediat. Mai mult, Latifundiarul din Pipera îl avertizează pe Mustaţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali vinde FCSB şi pleacă la o altă echipă din Liga 1

Gigi Becali spune că va lua toţi jucătorii de la FCSB, inclusiv juniorii. Gheorghe Mustață spusese că a discutat cu un posibil investitor, iar acesta este interesat de cumpărarea echipei de la Gigi Becali. Mai mult, liderul Peluzei Nord a spus că suporterii vor cotiza și ei cu câte zece euro. „Vă spun în premieră. Am discutat cu cineva, îi dăm banii lui Becali!”, a mai spus Mustaţă.

Gigi Becali este încântat de afirmaţiile lideurlui galeriei şi a plusat. Îi dă echipa noului investitor, dar îşi ia toţi jucătorii şi pleacă la o altă formaţie din Liga 1. „Așa a spus Mustață? Foarte bine! Gata, tată! Chiar că m-am ambiționat să le dau echipa. A venit timpul ca nenea Gică să treacă la treabă și la fapte, că din gură se pricepe foarte bine să dea. Văd că e prezent peste tot de când a venit din pușcărie.

Rămâne valabil tot ce am vorbit cu el la telefon. Să vină cu investitorul ăla minune, pe care v-a zis că l-a găsit peste noapte, și să îmi facă dovada că are banii pentru vânzarea echipei. Nu știu, le dă afaceristul ăla banii, pun ei bani ca ăia de la Dinamo, nu mă interesează. Să-mi facă dovada că au zece milioane de euro.

Gigi Becali nu vrea să meargă în Liga 4

Apoi, îi transmit să-și găsească cât mai repede și alți jucători pentru că eu îmi iau jucătorii cu mine, dar și toți juniorii, reține nene Gică, toți juniorii, și plecăm la o altă echipă. Eu nu sunt atât de nebun ca Adrian Mititelu…să mă duc și să încep din nou de prin Liga 4. Ăla a fost și este nebun după fotbal, dar eu vreau să fac bani din fotbal, nu ca Adrian Mititelu să pierd o grămadă de bani și nu știu câte echipe. Mă voi duce la o echipă din Liga 1.

Reclamă
Reclamă 4

O să aflați despre ce echipă este vorba, dacă Mustață se ține de cuvânt și vine cu banii ca să-i vând FCSB. Să nu-l aud că de ce plec și cu juniorii, că nu e treaba lui. Dar să vină mai repede, că nu vreau să treacă perioada de transferuri. Eu vreau în iarna asta să mă mut la o altă echipă și să le vând lor FCSB. Dar vreau să apuc perioada de transferuri să mă pot muta la echipa aia. Fii atent Mustață că ai vorbit public că ai găsit pe cineva și într-o lună luați echipa de la mine. Vă aștept să treceți la fapte”, a afirmat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Recomandări

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și