Închide meniul

Gigi Becali vinde FCSB şi pleacă la o altă echipă din Liga 1! Dezvăluiri incendiare ale milionarului: „Vreau în iarna asta”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 noiembrie 2021, 11:41

Gigi Becali vinde FCSB şi pleacă la o altă echipă din Liga 1! Dezvăluiri incendiare ale milionarului: „Vreau în iarna asta

Gigi Becali vinde FCSB şi preia o altă echipă

Antena Sport

  • Gigi Becali vinde FCSB şi pleacă la o altă echipă din Liga 1
  • Dezvăluiri incendiare ale milionarului

Gigi Becali i-a dat un mesaj clar lui Gheorghe Mustaţă, şeful Peluzei Nord. Să vină cu cele 10 milioane de euro şi îi cedează echipa imediat. Mai mult, Latifundiarul din Pipera îl avertizează pe Mustaţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali vinde FCSB şi pleacă la o altă echipă din Liga 1

Gigi Becali spune că va lua toţi jucătorii de la FCSB, inclusiv juniorii. Gheorghe Mustață spusese că a discutat cu un posibil investitor, iar acesta este interesat de cumpărarea echipei de la Gigi Becali. Mai mult, liderul Peluzei Nord a spus că suporterii vor cotiza și ei cu câte zece euro. „Vă spun în premieră. Am discutat cu cineva, îi dăm banii lui Becali!”, a mai spus Mustaţă.

Gigi Becali este încântat de afirmaţiile lideurlui galeriei şi a plusat. Îi dă echipa noului investitor, dar îşi ia toţi jucătorii şi pleacă la o altă formaţie din Liga 1. „Așa a spus Mustață? Foarte bine! Gata, tată! Chiar că m-am ambiționat să le dau echipa. A venit timpul ca nenea Gică să treacă la treabă și la fapte, că din gură se pricepe foarte bine să dea. Văd că e prezent peste tot de când a venit din pușcărie.

Reclamă

Rămâne valabil tot ce am vorbit cu el la telefon. Să vină cu investitorul ăla minune, pe care v-a zis că l-a găsit peste noapte, și să îmi facă dovada că are banii pentru vânzarea echipei. Nu știu, le dă afaceristul ăla banii, pun ei bani ca ăia de la Dinamo, nu mă interesează. Să-mi facă dovada că au zece milioane de euro.

Citește și:

Gigi Becali nu vrea să meargă în Liga 4

Apoi, îi transmit să-și găsească cât mai repede și alți jucători pentru că eu îmi iau jucătorii cu mine, dar și toți juniorii, reține nene Gică, toți juniorii, și plecăm la o altă echipă. Eu nu sunt atât de nebun ca Adrian Mititelu…să mă duc și să încep din nou de prin Liga 4. Ăla a fost și este nebun după fotbal, dar eu vreau să fac bani din fotbal, nu ca Adrian Mititelu să pierd o grămadă de bani și nu știu câte echipe. Mă voi duce la o echipă din Liga 1.

Reclamă

O să aflați despre ce echipă este vorba, dacă Mustață se ține de cuvânt și vine cu banii ca să-i vând FCSB. Să nu-l aud că de ce plec și cu juniorii, că nu e treaba lui. Dar să vină mai repede, că nu vreau să treacă perioada de transferuri. Eu vreau în iarna asta să mă mut la o altă echipă și să le vând lor FCSB. Dar vreau să apuc perioada de transferuri să mă pot muta la echipa aia. Fii atent Mustață că ai vorbit public că ai găsit pe cineva și într-o lună luați echipa de la mine. Vă aștept să treceți la fapte”, a afirmat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”