Închide meniul

„Gigi Becali vrea ca Florin Tănase să rămână la FCSB”. Viitorul golgheterului roș-albaștrilor rămâne însă incert. Anunțul lui Victor Becali: „Aș da bani de la noi ca să-l transfer!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 ianuarie 2022, 23:52

„Gigi Becali vrea ca Florin Tănase să rămână la FCSB. Viitorul golgheterului roș-albaștrilor rămâne însă incert. Anunțul lui Victor Becali: „Aș da bani de la noi ca să-l transfer!

Florin Tănase i-a refuzat pe chinezi şi va juca la Al Jazira

Florin Tănase pleacă de la FCSB / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Atacantul care are o cotă de piață de 5.5 milioane de euro nu se grăbește să se despartă de ocupanta locului secund din Liga 1. Victor Becali, cel care i-a fost impresar până în luna decembrie, a dezvăluit că a făcut tot ce a depins de el pentru a-i găsi echipă. Era dispus chiar să nu primească niciun comision, doar pentru a-l ajuta pe Tănase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Becali: „M-aș bucura din tot sufletul să se transfere Florin Tănase”

Gigi Becali îl dorește pe Florin Tănase la echipă, dar dacă vine o ofertă nu are ce să facă. Până acum, când aveam un golgheter, nu se termina campionatul și deja semna. Tănase e golgheter pe bune, fără niciun fel de ajutor. Este jucătorul pentru care mi-aș fi dorit să nu câștig nimic și să-l transfer.

E atât de serios, de profesionist… el spune că nu suntem disperați. El se încurajează. M-aș bucura din tot sufletul să se rezolve pentru el, chiar și cheltuind niște bani de la noi„, a declarat Victor Becali la digisport.ro.

În cele 17 apariții din acest sezon, Florin Tănase a înscris 9 goluri și a oferit 4 pase decisive. Numai spaniolul Jefte Bentancor, de la Farul, a reușit să puncteze de mai multe ori (11).

Gigi Becali, fericit că Florin Tănase nu a plecat de la FCSB

FCSB are un deficit de 10 puncte faţă de CFR Cluj după 21 de etape scurse din sezonul regulat, dar patronul Gigi Becali încă mai speră la titlul de campioană în acest sezon. S-a bucurat de faptul că Florin Tănase a ratat transferul la Al Nasr Dubai.

Reclamă

Totuşi, Gigi Becali avertizează. Dacă va primi o ofertă de trei milioane de euro pentru căpitanul său nu va ezita şi îi va da drumul. Banii sunt cei mai importanţi pentru patronul vicecampioanei. „Tănase, avem nevoie de el ca să luam campionatul. Mă bucur ca n-a venit oferta. Dacă vine, nu pot să-l ţin”, a dezvăluit Gigi Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

Citește și:

Motivul pentru care a picat transferul lui Florin Tănase la Al Nasr

Giovanni Becali a și oferit detalii de la negocierile dintre FCSB și arabii care l-au dorit pe Florin Tănase. 300.000 de euro au lipsit pentru ca mutarea să se oficializeze.

Clauza de bun simț, dar poate Dumnezeu vrea să fie lângă Gigi. Incredibil, au fost cluburi care au spus că vin, ‘hai 2,7 milioane’, dar și arabii sunt… vă dați seama. ‘Bă, sunteți copii? Nu mai încercați! Dacă dați trei (n.r.- milioane de euro), nici nu mai vorbim cu Gigi’.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă dați 2.7, Gigi spune nu. N-are, săracul, zvâcul ăsta să plece și el odată, dar încă nu ne-am pierdut speranța. Nu știu ce-i lipsește, mă mir că nu am putut să-l transferăm de 3-4 ani, de când e cu noi. Și a fost prezentat peste tot.

În SUA, cel puțin 3-4 echipe, în Arabia, cel puțin trei-patru echipe, în Germania, în liga a doua, nu vrea, are și el preferințele lui. A făcut lucrul cel mai bun, exact cum i-a zis Gigi: ‘Prelungește cu mine, ai 30.000 pe lună și când vin trei milioane, pleci’. Foarte înțelept. Probabil dacă aceste trei milioane erau acum doi ani, poate se întâmpla”, a declarat Giovanni Becali.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și