Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali, fericit că Florin Tănase nu a plecat de la FCSB! Planul uriaş pentru 2022: „Avem nevoie de el ca să luăm campionatul”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 18 ianuarie 2022, 10:16 / Actualizat: 23 martie 2023, 18:28

Gigi Becali, fericit că Florin Tănase nu a plecat de la FCSB! Planul uriaş pentru 2022: „Avem nevoie de el ca să luăm campionatul

Florin Tănase, blocat la FCSB

Profimedia

Gigi Becali, fericit că Florin Tănase nu a plecat de la FCSB! Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, este extrem de fericit pentru că nu s-a materializat transferul lui Florin Tănase la Al Nasr Dubai. Chiar dacă a ratat 3 milioane de euro, latifundiarul din Pipera are un plan uriaş. Să răstoarne toate calculele hârtiei şi să câştige titlul în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB are un deficit de 10 puncte faţă de CFR Cluj după 21 de etape scurse din sezonul regulat, dar patronul Gigi Becali încă mai speră la titlul de campioană în acest sezon. S-a bucurat de faptul că Florin Tănase a ratat transferul la Al Nasr Dubai.

Gigi Becali, fericit că Florin Tănase nu a plecat de la FCSB!

Totuşi, Gigi Becali avertizează. Dacă va primi o ofertă de trei milioane de euro pentru căpitanul său nu va ezita şi îi va da drumul. Banii sunt cei mai importanţi pentru patronul vicecampioanei. „Tănase, avem nevoie de el ca să luam campionatul. Mă bucur ca n-a venit oferta. Dacă vine, nu pot să-l ţin”, a dezvăluit Gigi Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

Citește și:

Avertismentul patronului de la FCSB

Mai mult, patronul celor de la FCSB a transmis un mesaj clar. Nu va investi bani fără să ştie că nu vine un succes imediat. Fanii roş-albaştrilor îşi pot lua adio de la transferuri la începutul lui 2022. „Toată lumea să ştie că nu ne jucăm cu banii, că după aia ajungem să ne batem la retrogradare”, a mai spus Gigi Becali.

FCSB începe tare anul 2022. După ce nu a reuşit decât un egal fără goluri cu nou-promovata CS Mioveni, vicecampioana are meci tare în prima etapă a anului. Joacă împotriva campioanei lui Dan Petrescu. FCSB – CFR Cluj e duminică de la ora 20.00, pe Arena Naţională. În funcţie de acest rezultat se va şti dacă titlul de campioană este acontat sau nu încă de pe acum de către ardeleni. La finalul sezonului regulat punctele se înjumătăţesc.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și