Închide meniul

Gigi Becali vrea un fundaş de naţională după ce i-a scos din lot pe Crețu şi Cristea + Ofertă din Seria A pentru una dintre „perlele” lui FCSB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 august 2021, 20:55

Gigi Becali vrea un fundaş de naţională după ce i-a scos din lot pe Crețu şi Cristea + Ofertă din Seria A pentru una dintre „perlele lui FCSB

Gigi Becali, patronul lui FCSB

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Adrian Rus evoluează în prezent pentru MOL Vidi, în campionatul Ungariei. Fundașul a ajuns la 25 de ani și este cotat la 500.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali îl vrea pe Adrian Rus în locul lui Alexandru Crețu

Becali și-ar dori să revitalizeze apărarea, astfel că Rus a devenit ținta principală a patronului de la FCSB, potrivit sport.ro.

Transferul s-ar putea face rapid, în condițiile în care patronul lui FCSB este nemulțumit de fundașii pe care îi are în lot, în special de Alexandru Crețu.

Jucătorul prezentat la Palat ca o mare vedetă a gafat în derby-ul cu Rapid și a dat pe lângă minge la faza care a dus la autogolul lui Vinicius.

„S-a jucat numai la o poartă, nu ne-a bătut Rapid, ne-a bătut Crețu! Acum o să-i spun să-si caute echipă, nu poți să nu dai într-o minge! Du-te, tată! Lasă fotbalul, lăsă-ne, tată în pace! O să vedeți că n-o să mai fie, mai are timp să se transfere. L-am luat liber, l-am dat și liber, îl las să plece liber„, a „tunat” Gigi Becali, potrivit sursei citate.

Reclamă

Gigi Becali, ofertă din Seria A pentru una dintre „perle”

La polul opus de la FCSB sunt jucătorii tineri, care au parte de un tratament special din partea patronului. Gigi Becali își șlefuiește atent „perlele” pentru că visează să le vândă mai târziu pe zeci de milioane de euro.

Așa se întâmplă și cu Ianis Stoica, jucător de doar 18 ani. Potrivit sursei citate, acesta ar fi fost dorit sub formă de împrumut la Bologna, în Serie A, dar Gigi Becali a refuzat transferul.

Italienii ar fi pus la bătaie și 1,5 milioane de euro, dar suma a fost considerată prea mică de Gigi Becali, care a refuzat categoric să parafeze tranzacție.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Stoica este cotat de transfermarkt.com la 200.000 de euro. El a înscris golul din minutele de final din meciul cu UTA Arad, în care FCSB a evitat înfrângerea în extremis.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și