Închide meniul
VIDEO

Gol incredibil marcat de una dintre „perlele” lui Gigă Hagi! Execuție fabuloasă, de la 40 de metri

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 septembrie 2021, 11:49

Gol incredibil marcat de una dintre „perlele lui Gigă Hagi! Execuție fabuloasă, de la 40 de metri

Gol incredibil marcat de una dintre "perlele" lui Gică Hagi

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Farul II s-a impus cu 2-0 împotriva celor de la CS Popesți-Leordeni în etapa a 4-a din Liga 3, Serie a 3-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gol fabulos marcat de una dintre „perlele” lui Gică Hagi

Unul dintre golurile constănțenilor a fost cu adevărat de pus în ramă. Sasha Agiveli, un puști de doar 18 ani crescut la Academica Hagi, l-a executat pe portarul advers cu un lob de la 40 de metri.

Golul lui Sasha Agiveli poate fi urmărit în minutul 2.44 al videoclipului de mai jos.

Celălalt gol al „satelitului” Farului a fost înscris de Carlo Casap. După 2-0 cu Popești Leordeni, Farul II este lider detașat în clasamentul din Liga 3, cu punctaj maxim după patru etape.

Reclamă

Bazele selecţiei lui Gică Hagi la juniori: R-R-R şi I-I-I

Selecţia la Academia de Fotbal “Gică Hagi” se bazează pe R (Reacţie)-R (Ritm)-R(rezistenţă) şi pe I (Iute)-I (Itensitate)-I (Inteligent). În plus, evaluarea puştilor este inspirată din școala celor de la Ajax Amsterdam.

Aceste iniţiale sunt împrumutate de la Ajax Amsterdam, club căruia i-am citit cărţile şi teoriile dezvoltate acolo. Aceasta înseamnă că după ele analizăm un jucător atunci când îl selectăm. E vorba de tehnica lui, de inteligenţă, de personalitate şi de viteză.

Într-un sistem referenţial cu note de la 1 la 5, trebuie să analizăm cât de sus stă la aceste capitole, apoi îl analizăm şi în afara terenului, cum stă la şcoală, cum se comportă în societate etc”, a explicat Gică Hagi despre celebra academie de la Constanța, citat de fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
  • Gol incredibil marcat de una dintre „perlele” lui Gigă Hagi
  • Execuție fabuloasă, de la 40 de metri

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 3-0. Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni se întrec în goluri fabuloase! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și