Închide meniul

Haos înainte de FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova. Sorin Cârţu a făcut noapte albă: „Am ajuns să fiu păzit non-stop de polițiști”

Reclamă

Publicat: 3 octombrie 2021, 16:56

Haos înainte de FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova. Sorin Cârţu a făcut noapte albă: „Am ajuns să fiu păzit non-stop de polițiști

Sorin Cârţu continuă "războiul" cu Ionuţ Vînă şi Sergiu Hanca

Sorin Cârţu, într-o conferinţă de presă / Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Sorin Cârţu a simţit cel mai mult furia ultraşilor echipei lui Adrian Mititelu. „Războiul” a început încă de miercuri, când gardul casei i-a fost vandalizat. Preşedintele Universităţii Craiova a ajuns de urgenţă la Poliţie şi au început cercetările.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Haos înainte de FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova. Noapte albă pentru Sorin Cârţu

Cârţu a trăit un şoc şi în seara dinaintea marelui meci. De frica unui nou „atac” al huliganilor, conducătorul grupării patronate de Mihai Rotaru a făcut noapte albă. Nu a putut să doarmă din cauza tensiunii uriaşe. Poliţiştii i-au păzit casa fără întrerupere!

Nu am trăit așa ceva în 65 de ani de când sunt în Craiova. Ăsta nu mai e meci de fotbal, astea nu mai sunt orgolii, pur și simplu e o nebunie. Azi-noapte am văzut pe geam o mașină care venea, trecea, apoi iar se întorcea după câteva minute. Nici nu mai știu la ce să mă aștept după ultimele nebunii… Au patrulat toată noaptea prin fața casei mele.

La un moment dat am ieșit și m-am dus la mașină. Am fost surprins să constat că erau polițiști, deși mașina nu era una de serviciu. Era una normală. ‘Domnu’ Sorin, suntem aici ca să fiți în siguranță’, mi-au spus băieții. Deci în orașul meu, în Craiova unde am scris istorie și reprezint ceva, am ajuns să fiu păzit non-stop de polițiști!

Mă uit în dreapta, mă uit în stânga, văd oameni cu măști… Chiar nu mai știu cine vrea să-mi facă rău sau e bine intenționat și ar dori doar să mă salute și să mai schimbăm câteva cuvinte”, a dezvăluit Cârţu pentru fanatik.ro.

Reclamă

Fanii echipei lui Mititelu, mesaj radical: „Să îi bateți pe ăștia care ne-au furat identitatea!”

Ultraşii echipei lui Adrian Mititelu au avut un mesaj radical pentru jucători înainte de derby-ul FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova: vor victoria cu orice preţ!

Suporterii nu concep un eşec în Derby-ul Băniei. Aceştia au mers în cantonament şi le-au transmis jucătorilor lui Adrian Mutu să dea totul pe teren pentru a învinge rivala din oraş.

Vă aflați înaintea unui meci foarte important. Nici nu trebuie să vă mai spun ce înseamnă acest meci pentru noi. Nu ne interesează altceva decât să îi batem. Vreau să îi bateți pe ăștia care ne-au furat identitatea.

Reclamă 4 / 0/3

Am văzut că declarau ei că ăla vrea să ne dea gol, celălalt vrea să ne dea gol, ei toți vor să ne dea gol. Cine cred că suntem noi? Că sunteți voi? Ce dacă i-au bătut pe ăia de la Dinamo cu 5-0. Și FCSB a câștigat cu 6-0 și ați văzut ce a fost la meciul cu noi.

Dacă nu dădea ăla penalty, ieșea bine. Lasă că a fost bine și așa. Nu mai contează. Trebuie să îi bateți pe ăștia, altceva nu contează. Noi nu o să mergem la meci. Ori mergem toți, ori nu merge niciunul. Câștigați pentru noi”, au transmis ultraşii.

Recomandări
  • FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova, 21:00, LIVE TEXT pe AS.ro
  • Casa lui Sorin Cârţu, păzită de poliţişti

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Steag roșu provocat de Carlos Sainz 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și