Închide meniul

„Toţi jucătorii îl susţin pe Stoican!” Steliano Filip, mesaj puternic de susţinere pentru antrenorul de la Dinamo: „Cu el putem evita retrogradarea”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 martie 2022, 18:17

„Toţi jucătorii îl susţin pe Stoican! Steliano Filip, mesaj puternic de susţinere pentru antrenorul de la Dinamo: „Cu el putem evita retrogradarea

Steliano Filip, unul dintre liderii din vestiar de la Dinamo

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Steliano Filip, unul dintre liderii din vestiarul celor de la Dinamo, a transmis un mesaj de susţinere pentru Flavius Stoican. Mai mult, jucătorii au fost dispuşi să facă grevă pentru a fi alături de antrenorul lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Steliano Filip îl susţine pe Flavius Stoican

Toți jucătorii lui Dinamo îl susțin pe Flavius Stoican! Ne-am bucura să rămână la echipă pentru că împreună cu el putem evita retrogradarea”, a spus Steliano Filip pentru prosport.ro.

Fanii DDB nu-l mai vor pe Flavius Stoican la Dinamo

Flavius Stoican beneficiază de susținerea lui Iuliu Mureșan, administratorul special al clubului. Nu același lucru se poate spune însă despre suporterii din programul DDB. Fanii ar fi discutat deja cu Dusan Uhrin Jr. să vină pe banca lui Dinamo. Această variantă nu este deloc pe placul jucătorilor, care își doresc să intre în play-out sub comanda lui Flavius Stoican.

Conform digisport.ro, Flavius Stoican va rămâne, pentru moment, la Dinamo. Totuşi, viitorul lui Stoican, conform sursei citate, depinde primele meciuri din playout: cu Rapid şi Sepsi.

Jucătorii au ameninţat cu greva

Jucătorii lui Dinamo nu au fost de acord cu demiterea lui Flavius Stoican. Aceştia sunt pregătiţi să intre în grevă în cazul în care conducătorii din „Ştefan cel Mare” se vor despărți, în cele din urmă, de antrenorul de 45 de ani.

Reclamă

Flavius Stoican mai are o șansă să rămână pe banca lui Dinamo. Antrenorul de 45 de ani a mers astăzi la baza de la Săftica, împreună cu Iuliu Mureșan, pentru a-i anunța pe jucători că va pleca de la echipă.

Potrivit playsport.ro, fotbaliștii nu au fost de acord cu această decizie și au anunțat că vor intra în grevă, la antrenamente, dacă Flavius Stoican nu va rămâne la Dinamo.

Citește și:
Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și