Închide meniul

Helmut Duckadam, reacție genială după venirea lui Edi Iordănescu la FCSB. „Țin iar cu ei! CSA Steaua e nou-înființată”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 august 2021, 21:00

Helmut Duckadam, reacție genială după venirea lui Edi Iordănescu la FCSB. „Țin iar cu ei! CSA Steaua e nou-înființată

Helmut Duckadam, despre venirea lui Edi Iordănescu la FCSB

ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Ca mulți alți suporteri, Helmut Duckadam a renunțat să mai spere în FCSB din cauza implicării lui Gigi Becali în viața echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Helmut Duckadam, după venirea lui Edi Iordănescu la FCSB: „Țin iar cu ei”

Edi Iordănescu i-a impus lui Gigi Becali, prin contract, să-i acorde libertate deplină la cârma FCSB-ului. Această mutare este privită cu optimism de Helmut Duckadam.

„Până acum 3 zile, țineam doar cu UTA. De două zile, de când a venit Edi, țin și cu FCSB. N-am nicio legătură cu CSA Steaua. E o echipă nou-înființată. Eu știu cine a continuat, eu am fost în Europa cu fosta Steaua, actuala FCSB.

Cred că e cel mai mare transfer pe care l-a făcut Gigi Becali în ultimii ani. Sunt convins că dacă Gigi se va ține de cuvânt FCSB devine favorită la titlu”, a spus Duckadam, potrivit digisport.ro.

Duckadam a fost 10 ani președintele de imagine al celor de la FCSB. El s-a despărțit de clubul lui Gigi Becali în iunie 2020.

Reclamă

Cât despre CSA Steaua, Helmut Duckadam a fost prezent la inaugurarea noului stadion din Ghencea, dar a declarat în multe rânduri că nu este suporterul „militarilor”.

Obiectivul lui Edi Iordănescu la FCSB. „Am venit pentru titlu, nu pentru locurile 2 şi 3!”

Edi Iordănescu a declarat că are drept obiectiv câştigarea titlului cu FCSB. El a precizat că Gigi Becali l-a sensibilizat cu declaraţiile făcute la tv în care spunea că va semna orice contract îşi doreşte el.

„Înțelegerea a fost că obiectivul este titlul. Dar deja mă uit în sus, va trebui să recuperez o anumită distanță. M-am așezat la o partidă de șah unde sunt în dezavantaj. Dar am venit pentru titlu, nu pentru locul 2 și 3. Am simțit ce înseamnă titlu și mai vreau. Tragem linie dacă nu se întâmplă acest lucru, iar apoi vedem.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. Gigi Becali) Mi-a spus că o să accepte orice pun în contract și că fără să verifice va spune ‘da’. Contractul a plecat spre club și m-a convins când l-am văzut la TV că spune că o să accepte orice. M-a sensibilizat extrem de tare și a fost factorul decisiv care m-a determinat să ajung aici.

Patronul are dreptul și libertatea să comenteze ce-și dorește. E adevărat că i-am solicitat niște lucruri, i-am cerut să fie temperat, chiar dacă e nervos în unele momente. Dacă are nemulțumiri, să le îndrepte către mine”, a declarat Edi Iordănescu în prima sa conferinţă de presă la FCSB.

Până acum 3 zile, țineam doar cu UTA. De două zile, de când a venit Edi, țin și cu FCSB. N-am nicio legătură cu CSA Steaua. E o echipă nou-înființată. Eu știu cine a continuat, eu am fost în Europa cu fosta Steaua, actuala FCSB.

Cred că e cel mai mare transfer pe care l-a făcut Gigi Becali în ultimii ani. Sunt convins că dacă Gigi se va ține de cuvânt FCSB devine favorită la titlu

Recomandări
  • Helmut Duckadam, despre venirea lui Edi Iordănescu la FCSB
  • Eroul de la Sevilla ține iar cu clubul lui Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și