Închide meniul

"I-am demolat pe cei de la Astra!" Ce spune Dan Nistor despre victoria Craiovei şi posibila plecare a lui Bergodi

Gal Dorin Publicat: 30 august 2020, 17:44 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:37

"I-am demolat pe cei de la Astra!" Ce spune Dan Nistor despre victoria Craiovei şi posibila plecare a lui Bergodi

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dan Nistor în timpul unui meci cu FC Botoşani

  • Craiova a învins-o pe Astra cu scorul de 2-0
  • Giurgiuvenii au cinci goluri primite şi niciunul înscris în acest sezon

Nistor este de partea antrenorului Cristiano Bergodi şi nu crede că acesta ar trebui schimbat după umilinţa suferită de echipă la Tbilisi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"I-am demolat pe cei de la Astra în prima repriză. În partea a doua ne-am relaxat un pic. Nu se va mai repeta accidentul de la Tbilisi foarte curând. Trebuie să ridicăm capul din pământ şi să demonstrăm că a fost un accident.

Am avut o pauză prea mică, nu ne-am odihnit, apoi am plecat în Austria, asta s-a văzut. Azi am arătat, însă, o altă faţă şi vom fi o altă echipă de la meci la meci", a precizat Nistor.

Reclamă

Dan Nistor nu crede că Bergodi ar trebui schimbat

"Acum trei săptămâni eram la un pas de campionat cu acelaşi antrenor, nu ştiu de ce se vorbeşte de schimbarea lui. 

Trebuie să fim echipa care eram în finalul sezonululi trecut. Mă bucur că am fost convocat la naţională, sper să mă ridic la nivelul aşteptărilor. 

Reclamă

E foarte bine că jucăm din trei în trei zile, e mai bine decât să te antrenezi", a încheiat mijlocaşul într-un interviu la Digisport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi a răbufnit, fanii au răspuns! Reacţia galeriei după protestul de la Rapid - Farul: "Ce puteam să facem?"
Liga 1 • 16 mart., 8:31
Cristiano Bergodi a răbufnit, fanii au răspuns! Reacţia galeriei după protestul de la Rapid – Farul: „Ce puteam să facem?”
Cristiano Bergodi, scos din sărite de arbitrajul din Rapid - Farul: "Dacă spun ceva, mă suspendă"
Liga 1 • 15 mart., 23:43
Cristiano Bergodi, scos din sărite de arbitrajul din Rapid – Farul: „Dacă spun ceva, mă suspendă”. Mesaj dur şi pentru galerie
Dan Nistor, răspuns sincer, după un gol şi o pasă de gol în U Cluj - FC Botoşani 3-0
Echipa naţională • 15 mart., 20:10
„Te mai gândeşti la echipa naţională?” Dan Nistor, răspuns sincer, după un gol şi o pasă de gol în U Cluj – FC Botoşani 3-0
Ce a decis să facă Daniel Niculae, după ce a fost audiat de procurori
Liga 1 • 14 mart., 21:09
Ce a decis să facă Daniel Niculae, după ce a fost audiat de procurori! Gestul făcut de preşedintele Rapidului
Cristiano Bergodi, verdict despre o posibilă plecare a lui Albion Rrahmani de la Rapid
Liga 1 • 14 mart., 19:14
Cristiano Bergodi, verdict despre o posibilă plecare a lui Albion Rrahmani de la Rapid: „E normal!”