Închide meniul

Ianis Hagi, dezvăluiri despre transferul la Fiorentina: „Tata voia să mă țină încă un an. Eu am insistat să merg!” Ce nu i-a mers bine în Italia

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 mai 2021, 22:10

Ianis Hagi, dezvăluiri despre transferul la Fiorentina: „Tata voia să mă țină încă un an. Eu am insistat să merg! Ce nu i-a mers bine în Italia

Ianis Hagi, dezvăluiri despre transferul la Fiorentina

Ianis Hagi, dezvăluiri despre transferul la Fiorentina. Fiul „Regelui” a bifat doar două apariții pentru echipa mare a italienilor și 17 la „Primavera”. A fost prima experiență în străinătate pentru Ianis Hagi, care a insistat pentru realizarea transferului. Asta deși Gică l-a sfătuit să mai rămână la Viitorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, dezvăluiri despre transferul la Fiorentina

„Perioada din Italia m-a maturizat extrem de mult. Am plecat singur, fără familie. Plecasem de acasă, era prima dată când luam contact cu altă lume. Am crescut mental, dar și fizic.

Acolo aveam un program și făceam sală de 7-8 ori pe săptămână. Mi-a făcut foarte bine. M-am întors acasă după 1 an și jumătate. Mi-am dorit foarte mult mutarea. Tata dorea să mă mai țină încă un an. Eu am insistat să merg. Am învățat extrem de mult. M-am întors acasă super bine pregătit”, a declarat Ianis Hagi, la Digi Sport.

Ianis Hagi s-a întors în România după 1 an și jumătate la Fiorentina. Era ianuarie 2018 când „Prințul” revenea în țară, iar multă lume l-a criticat pentru că nu s-a impus în Italia. Ianis a făcut însă un campionat excelent la Viitorul, reușind să câștige Cupa în 2019.

„Eu m-am dus acolo pentru ca știu ca pot să joc. Am avut un cantonament extrem de bun în vara aceea. Situația clubului era foarte complicată. Trebuia să prindă locul 6 și nu a fost așa. Mi-a fost foarte greu pentru că eu eram obișnuit să joc meci de meci oriunde.

Reclamă

N-a fost așa acolo. La antrenament mă antrenam ca și cum aș fi jucat. Nu jucam, o luam de la capăt. Încercam să fac totul cât mai bine. M-am întors în țară și am fost pregătit. Am fost declarat cel mai bun jucător din play-off„, a mai spus Ianis Hagi.

După Cupa României, pentru Ianis Hagi a urmat turneul de vis alături de naționala U21 la Campionatul European de Tineret. Tricolorii mici au ajuns până în semifinale, fiind eliminați dramatic de Germania, 2-4.

Ianis Hagi, despre comparație cu marele Gică

Ianis Hagi spune că presiunea numelui de pe spate îl ajută enorm. Fiul „Regelui” se hrănește cu presiunea care apasă pe umerii săi.

Reclamă 4 / 0/3

„M-am născut cu presiunea asta. La început e clar că este greu. Până la urmă am reușit să folosesc avantajul și nu dezavantajul. Mă motivează. E cel mai mare avantaj pe care îl am.

Având numele pe spate și comparația cu tata, asta mă motivează să devin mai bun. Mai bun ca jucător, mai bun ca persoană și să-mi descopăr limitele”, a mai spus Ianis Hagi.

 

 

 

 

 

Reclamă

 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și