Închide meniul

Ianis Stoica, cerut în primul 11 de la FCSB! ”N-am văzut până acum fotbalist care stă pe tușă să devină mare fotbalist”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 18 martie 2022, 9:34

Ianis Stoica, cerut în primul 11 de la FCSB! ”N-am văzut până acum fotbalist care stă pe tușă să devină mare fotbalist”

Ianis Stoica este "perla" FCSB-ului

Ianis Stoica, în tricoul FCSB-ului / Hepta

Ianis Stoica e cotat la 850.000 de euro și a marcat 6 goluri în cele 920 de minute adunate în acest sezon de Liga 1. El a oferit și patru pase decisive. Dragomir susține însă că fotbalistul de 19 ani are nevoie de meciuri în picioare pentru a deveni decisiv la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Stoica, cerut în primul 11: Dar n-am văzut până acum fotbalist care stă pe tușă să devină mare fotbalist

”Ianis Stoica ar putea crește. Dar n-am văzut până acum fotbalist care stă pe tușă să devină mare fotbalist”, a spus Dumitru Dragomir, citat de prosport.ro.

Anamaria Prodan a dat noi detalii despre ”trădarea” lui Ianis Stoica. Jucătorul de la FCSB a schimbat din mers agentul, trecând de la aceasta, la forma lui Ioan Becali. Prodan nu renunță la ideea de a-l da în judecată pe fotbalist.

Anamaria Prodan, dezvăluiri tari despre Ianis Stoica

”Vezi cum este? Așa am zis și de Man. Intuiția feminină a mea bate totul, e vorba de profesionalism, de ochi. Toți dormeau pe ei. I-am spus lui Gigi Becali să deschidă ochii. I-am spus să îl ia pe Man din liga a doua, a zis că nu se uită. I-am zis că facem milioane, a făcut doar el. Dar o să ia pe lumea cealaltă.

Cu Ianis Stoica a fost o telenovelă, Argăseală zicea să nu îi facem salariu mare. L-am terorizat cu Ianis Stoica și mi-a spus că dacă mai vin la el cu această variantă, nimeni nu mai intră in birou. Ianis are un contract beton, e vorba de caracter și de părinți care au stat lângă mine. Era copilul meu, îi făceam până și zilele de naștere. Pentru mine, niciunul dintre ei nu are caracter.

Reclamă

Ianis venea de 40 de ori la mine. Să vorbim cu Gigi, că nu mai vrea să joace acolo, că vrea în Liga 1. La Călărași mi-a spus că nu vrea să mai stea dacă nu joacă. I-am făcut și contract, i-am dat și bani. Ca să aibă copiii bani. Partenerii mei i-au spus să îi dăm 20.000 de euro cadou ca să își ia mașină. Asta a fost nebunia mea, să îi fac pe toți milionari”, a spus Prodan, luna trecută.

Stoica, prea scump pentru Atalanta

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a spus că Atalanta nu își permite să-i transfere pe Octavian Popescu și Ianis Stoica, „perlele” pe care Gigi Becali cere zeci de milioane de euro. Atalanta a adus deja un jucător român în această iarnă, pe Valentin Mihăilă, de la Parma.

”Atalanta e o legendă în Italia. E fostul director sportiv de la Chievo acolo. E remarcabil ce face. Dar Atalanta nu îşi poate permite pe Ianis Stoica sau pe Octavian Popescu. Pentru că preţurile stabilitate de Gigi sunt mari… Pentru că Gigi nu este în situaţia de a vinde pentru a supravieţui.

Reclamă 4 / 0/3

Doar un club mare poate. El vrea să facă o echipă de români puternică. Transferul lui Mihăilă e surprizător, eu cunosc bine Atalanta. Mihăilă nu prea este în sistemul jucat de ei, dar este posibil să schimbe. Sunt curios. Dar pentru fotbalul românesc este o lovitură mare într-adevăr”, a spus Mihai Stoica, despre Ianis Stoica.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și