Închide meniul

Ianis Stoica l-a lăsat mască pe Giovanni Becali: ”40.000 de euro? Bă, tu joci păcănele ca băiatul lui Florentin Petre?”

Dragoș Vasile Publicat: 27 septembrie 2022, 14:55

Ianis Stoica l-a lăsat mască pe Giovanni Becali: ”40.000 de euro? Bă, tu joci păcănele ca băiatul lui Florentin Petre?”

Gigi Becali a primit o ofertă pentru Ianis Stoica din China

Ianis Stoica, într-un meci pentru FCSB / Profimedia

  • Ianis Stoica l-a lăsat mască pe Giovanni Becali
  • Dezvăluirea făcută de vărul patronului de la FCSB

Ianis Stoica l-a lăsat mască pe Giovanni Becali. ”Perla” de la FCSB a pierdut contractul cu firma fraților Becali din cauza unei propuneri considerată nepotrivită de aceștia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Stoica a încercat să obţină 40.000 de euro pentru a își cumpăra o mașină nouă. Giovanni Becali nu a vrut să audă de așa ceva și nu i-a oferit fotbalistului împrumutul.

Ianis Stoica l-a lăsat mască pe Giovanni Becali

„Ianis Stoica a venit la noi, a zis că putem colabora, că semnăm cu precontract, dar nu am semnat un contract adevărat. Un precontract, în care el ia responsabilitatea că e cu noi şi încet, încet… Fratele meu (n.r. – Victor Becali) zicea <<Ce jucător>>.

Reclamă

După care a venit şi a zis că vrea 40.000 de euro împrumut. <<Bă, tu joci păcănele ca băiatul lui Florentin Petre (n.r. – Patrick Petre)? Ce faci?>>. <<Că-mi trebuie o maşină, îmi trebuie cutare>>.

Am zis că-mi văd de treabă. Nu i-am dat şi am zis că nu mai semnăm niciun precontract şi am zis să joace şi dacă o fi ceva cândva mergem la patron şi te dăm. Nici nu mai vreau să semnez prea mulţi jucători, pentru că toţi <<Alo, ai găsit echipă nea Giovanni?>>.

Reclamă

Îi mai semnăm pe câţiva de care ne putem ocupa. Restul… Dacă mai avem ofertă, în proporţie de 80% dominăm piaţa. Ne mai scapă vreunul, precum Rareş Ilie, aia e”, a declarat Giovanni Becali, potrivit orangesport.ro.

EXCLUSIV | Ianis Stoica, dezamăgit după ce a ratat transferul în Franța

Ianis Stoica (19 ani) s-a arătat extrem de dezamăgit după ce a ratat transferul în Franța pentru care Gigi Becali a cerut două milioane de euro. Atacantul de la FCSB, convocat de Daniel Pancu la naționala U20 pentru următoarea acțiune, regretă enorm că negocierile nu s-au materializat.

Puștiul de 19 ani a ieșit din planurile lui Nicolae Dică la FCSB și își dorește să prindă un transfer cât mai repede, la o echipă unde să fie folosit în mod constant.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Stoica vrea să prindă cât mai multe minute, însă la ora actuală acest lucru este aproape imposibil sub comanda lui Dică, la FCSB. Din acest motiv, tânărul jucător regretă că a ratat transferul în Hexagon.

Stoica a fost dorit de o formație din Ligue 1, căreia nu i-a dezvăluit numele, și ar fi fost împrumutat inițial la Grenoble, în liga a doua din Franța. Și Arsenal s-a aflat pe urmele lui Ianis Stoica iarna trecută.

„Era o echipă din prima ligă care mă dădea la Gerenoble după. Pentru mine era bine să merg. Din moment ce nu joci, e clar că era mai bine să merg undeva sa joc.

Nu exclud un transfer afară în iarna asta. Anul trecut am marcat 10 goluri, anul ăsta au venit jucători noi și iar e concurență mare și e greu”, a spus Ianis Stoica, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat