Închide meniul

Iasmin Latovlevici, desființat în direct la TV: „E gafeurul campionatului! Am pierdut 3-4 meciuri pe greșelile lui!”

Cosmin Cioboată Publicat: 6 noiembrie 2022, 13:39

Iasmin Latovlevici, desființat în direct la TV: „E gafeurul campionatului! Am pierdut 3-4 meciuri pe greșelile lui!

Iasmin Latovlevici, OUT de la FC Argeş

Iasmin Latovlevici, înlocuit în minutul 30 al meciului FC Argeș - Sepsi / Captură Orangesport

  • Iasmin Latovlevici, desființat în direct la TV
  • „E gafeurul campionatului! Am pierdut 3-4 meciuri pe greșelile lui!”

Iasmin Latovlevici a fost desființat în direct la TV de unul dintre oficialii clubului său, FC Argeș. Daniel Stanciu, directorul executiv al piteștenilor, a avut un discurs extrem de acid la adresa fundașului de 36 de ani, după greșeala comisă ieri, în meciul FC Argeș – Sepsi 0-5.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trupa din Trivale a fost demolată de Sepsi, în etapa a 17-a din Liga 1, iar Iasmin Latovlevici a fost personaj negativ la primul gol marcat de covăsneni.

Iasmin Latovlevici, desființat în direct la TV: „E gafeurul campionatului!”

Fostul stoper de la FCSB a comis penalty în prima repriză, iar Sepsi a deschis scorul. Marius Croitoru l-a schimbat la 3 minute după faza respectivă, provocându-i o adevărată umilință.

Reclamă

Daniel Stanciu s-a dezlănțuit la adresa lui Iasmin Latovlevici. Oficialul lui FC Argeș spune că „veteranul” din defensiva piteștenilor și-a „îngropat” echipa de 3-4 ori în actualul sezon.

„Când ai un jucător aproape de retragere… Ori simți că nu mai poți, ori nu poți să continui să joci făcând astfel de greșeli. E gafeurul campionatului! În momentul ăsta, uitați-vă la toate meciurile în care a jucat Latovlevici, am pierdut cel puțin 3-4 jocuri pe greșelile lui!

Reclamă

Nu greșeli de poziționare, că a fost driblat, nu! Pase direct la adversar. Aștepți altceva de la el, toți spectatorii au cerut expres acest lucru: ‘Domnule, lăsați-ne cu astfel de jucători!'”, a spus Daniel Stanciu, pentru Digisport.

Mihai Stoica l-a criticat pe Iasmin Latovlevici, după FC Argeș – Sepsi 0-5

Și Mihai Stoica l-a criticat pe Iasmin Latovlevici după meciul FC Argeș – Sepsi 0-5, din etapa a 17-a din Liga 1.

MM Stoica l-a arătat cu degetul pe fostul jucător de la FCSB, care a greșit la primul gol al oaspeților, când a făcut un penalty.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost mult mai mare gafa lui Latovlevici făcută cu Craiova 1948. Aici şi Păun a fost inteligent. Nu poţi să rişti să te duci în alunecare acolo. Nu se discută, e penalty. Păun a realizat că nu va atinge mingea şi a băgat piciorul.

Ştiţi cum e. Eu ţin la Lato. L-am avut şi ca jucător. Am momente preţioase petrecute cu el, dar dă impresia uneori şi în teren şi în interviuri, că e prea dezinvolt, prea nonşalant. Cumva e un decar pus să joace fundaş stânga. Se simte decar. Nu trebuie să te simţi decar când eşti apărător. Degajează mingea. Nu face altceva„, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Iasmin Latovlevici, schimbat de Marius Croitoru în minutul 30 după ce a comis penalty

Iasmin Latovlevici a fost schimbat de Marius Croitoru în minutul 30 al meciului FC Argeș – Sepsi, după ce a comis penalty. Fundașul de 36 de ani al formației piteștene l-a faultat în careu pe Nicolae Păun, în minutul 27, iar Istvan Kovacs a dictat penalty.

Cosmin Matei a transformat lovitura de la 11 metri, cu un șut plasat, la care Cătălin Straton n-a putut să intervină.

Extrem de furios pentru greșeala experimentatului său fundaș, Marius Croitoru l-a înlocuit pe Iasmin Latovlevici la 3 minute după ce Sepsi a deschis scorul în Trivale. Latovlevici se pregătea să execute un out de la margine, când Croitoru a hotărât să-l schimbe cu Crețu.

Croitoru a fost surprins de camerele TV în timp ce gesticula supărat după gafa comisă de fostul jucător al FCSB-ului. Latovlevici a părăsit terenul extrem de afectat, însă fără să intre în conflict cu antrenorul său.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Nicolae Dică, gata de o revenire surprinzătoare
Fotbal intern • 15 mart., 8:02
Nicolae Dică, gata de o revenire surprinzătoare: „Rămâne în inima mea!”. Clubul pe care „Nick” vrea să îl antreneze, din nou
Eugen Neagoe, despărţire complicată de actuala echipă după ce a bătut palma pentru revenirea în Liga 1!
Liga 1 • 13 mart., 11:25
Eugen Neagoe, despărţire complicată de actuala echipă după ce a bătut palma pentru revenirea în Liga 1! Ce se întâmplă acum
Eugen Neagoe, conferinţă de presă explozivă! A criticat deschis conducerea
Liga 2 • 7 mart., 19:44
Eugen Neagoe, conferinţă de presă explozivă! A criticat deschis conducerea: „Te antrenezi pe islaz şi vrei să fii FC Barcelona”
Eugen Neagoe, atac fără precedent după Csikszereda - FC Argeş 2-1
Liga 2 • 27 feb., 9:36
Eugen Neagoe, atac fără precedent după Csikszereda – FC Argeş 2-1: „Japcă! A fost ca pe vremuri. Este o ruşine. Am luat-o razna?”
"Linşaj mediatic!" Victor Piţurcă a sărit în apărarea lui Cristi Tănase: "Cum şi-a permis acel paznic să îl filmeze?"
Fotbal intern • 15 feb., 17:29
„Linşaj mediatic!” Victor Piţurcă a sărit în apărarea lui Cristi Tănase: „Cum şi-a permis acel paznic să îl filmeze?”