Închide meniul

Iasmin Latovlevici, desființat în direct la TV: „E gafeurul campionatului! Am pierdut 3-4 meciuri pe greșelile lui!”

Cosmin Cioboată Publicat: 6 noiembrie 2022, 13:39

Reclamă
Iasmin Latovlevici, desființat în direct la TV: „E gafeurul campionatului! Am pierdut 3-4 meciuri pe greșelile lui!

Iasmin Latovlevici, OUT de la FC Argeş

Iasmin Latovlevici, înlocuit în minutul 30 al meciului FC Argeș - Sepsi / Captură Orangesport

Iasmin Latovlevici a fost desființat în direct la TV de unul dintre oficialii clubului său, FC Argeș. Daniel Stanciu, directorul executiv al piteștenilor, a avut un discurs extrem de acid la adresa fundașului de 36 de ani, după greșeala comisă ieri, în meciul FC Argeș – Sepsi 0-5.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trupa din Trivale a fost demolată de Sepsi, în etapa a 17-a din Liga 1, iar Iasmin Latovlevici a fost personaj negativ la primul gol marcat de covăsneni.

Iasmin Latovlevici, desființat în direct la TV: „E gafeurul campionatului!”

Fostul stoper de la FCSB a comis penalty în prima repriză, iar Sepsi a deschis scorul. Marius Croitoru l-a schimbat la 3 minute după faza respectivă, provocându-i o adevărată umilință.

Daniel Stanciu s-a dezlănțuit la adresa lui Iasmin Latovlevici. Oficialul lui FC Argeș spune că „veteranul” din defensiva piteștenilor și-a „îngropat” echipa de 3-4 ori în actualul sezon.

„Când ai un jucător aproape de retragere… Ori simți că nu mai poți, ori nu poți să continui să joci făcând astfel de greșeli. E gafeurul campionatului! În momentul ăsta, uitați-vă la toate meciurile în care a jucat Latovlevici, am pierdut cel puțin 3-4 jocuri pe greșelile lui!

Reclamă
Reclamă 4

Nu greșeli de poziționare, că a fost driblat, nu! Pase direct la adversar. Aștepți altceva de la el, toți spectatorii au cerut expres acest lucru: ‘Domnule, lăsați-ne cu astfel de jucători!'”, a spus Daniel Stanciu, pentru Digisport.

Mihai Stoica l-a criticat pe Iasmin Latovlevici, după FC Argeș – Sepsi 0-5

Și Mihai Stoica l-a criticat pe Iasmin Latovlevici după meciul FC Argeș – Sepsi 0-5, din etapa a 17-a din Liga 1.

MM Stoica l-a arătat cu degetul pe fostul jucător de la FCSB, care a greșit la primul gol al oaspeților, când a făcut un penalty.

Reclamă

„A fost mult mai mare gafa lui Latovlevici făcută cu Craiova 1948. Aici şi Păun a fost inteligent. Nu poţi să rişti să te duci în alunecare acolo. Nu se discută, e penalty. Păun a realizat că nu va atinge mingea şi a băgat piciorul.

Ştiţi cum e. Eu ţin la Lato. L-am avut şi ca jucător. Am momente preţioase petrecute cu el, dar dă impresia uneori şi în teren şi în interviuri, că e prea dezinvolt, prea nonşalant. Cumva e un decar pus să joace fundaş stânga. Se simte decar. Nu trebuie să te simţi decar când eşti apărător. Degajează mingea. Nu face altceva„, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Iasmin Latovlevici, schimbat de Marius Croitoru în minutul 30 după ce a comis penalty

Iasmin Latovlevici a fost schimbat de Marius Croitoru în minutul 30 al meciului FC Argeș – Sepsi, după ce a comis penalty. Fundașul de 36 de ani al formației piteștene l-a faultat în careu pe Nicolae Păun, în minutul 27, iar Istvan Kovacs a dictat penalty.

Cosmin Matei a transformat lovitura de la 11 metri, cu un șut plasat, la care Cătălin Straton n-a putut să intervină.

Extrem de furios pentru greșeala experimentatului său fundaș, Marius Croitoru l-a înlocuit pe Iasmin Latovlevici la 3 minute după ce Sepsi a deschis scorul în Trivale. Latovlevici se pregătea să execute un out de la margine, când Croitoru a hotărât să-l schimbe cu Crețu.

Croitoru a fost surprins de camerele TV în timp ce gesticula supărat după gafa comisă de fostul jucător al FCSB-ului. Latovlevici a părăsit terenul extrem de afectat, însă fără să intre în conflict cu antrenorul său.

Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:59

LIVE VIDEOCursa de Formula 2 din Austria este ACUM în AntenaPLAY! Probleme pentru Dennis Hauger înainte de start

10:53

Andreea Dragoman, emoţii uriaşe înainte de Jocurile Olimpice 2024: „Sperăm să ne întoarcem cu medalia acasă”

10:26

4 atleţi s-au calificat la Jocurile Olimpice 2024! Team România a ajuns la 99 de sportivi

10:20

VIDEOLuke Browning a câştigat cursa de Formula 3 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Final nebun la Spielberg

10:17

Ronald Koeman, luat la ţintă de presa din Olanda înaintea meciului cu România: „Nu va fi o prioritate pentru el. Stă ascuns”

9:39

Mihai Stoica a anunţat o schimbare importantă în staff-ul FCSB! Ce se va întâmpla cu Mihai Pintilii din acest sezon

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și